Turgutlu'da Sehitler Unutulmadi

Manisa Büyüksehir Belediyesi, Turgutlulu kahraman Sehit Ord. Er Ahmet Erbey ve Sehit J. Uzm. Çavus Ali Sahin için sehadetlerinin yildönümü olmasi dolayisiyla anma programi düzenledi.

Turgutlu'da Sehitler Unutulmadi
Manisa Büyüksehir Belediyesi, 30 yil önce sehit olan Sehit Ord. Er Ahmet Erbey ve 7 yil önce sehit olan J. Uzm. Çavus Ali Sahin’i anmak adina Turgutlu ilçesinde mevlit okutarak, pilav hayrinda bulundu.

Turgutlu’da yapilan hayir programina Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcilari Ergün Aksoy ve Metin Memis, Turgutlu Kaymakami Selami Kaplankaya, Cumhuriyet Bassavcisi Ali Biçer, Ilçe Tarim Müdürü Musa Çalli, Ilçe Saglik Müdürü Bilgehan Hasyigit, Jandarma Komutani Halim Karaer, Ilçe Milli Egitim Müdürü Mehmet Ölmez siyasi partilerin ilçe baskanlari, sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri ve mahalle muhtarlari ile sehit aileleri katildi.

Programda ilk olarak sehitlerin ruhlarina ithafen dualar ardindan da mevlit okundu. Manisa Büyüksehir Belediyesi Mobil Ikram Araci ile vatandaslara pilav hayri da gerçeklestirilen programda, Turgutlulu sehitler ve tüm sehitler anildi. Programin son bölümünde Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcilari Ergün Aksoy ve Metin Memis tarafindan sehit ailelerine Yasin-i Serif ve Türk Bayragi hediye edildi.
Kaynak: İHA