Konukevi 21 Bin Kisiyi Agirladi

Ankara Altindag Belediyesi Konukevi, Türkiye’nin dört bir yanindan gelen hasta ve hasta yakinlarini agirlamaya devam ediyor. Bastan asagi yenilenen ve yepyeni yerinde hizmet vermeye baslayan Konukevi, hasta ve hasta yakinlarinin umudu oluyor.

Konukevi 21 Bin Kisiyi Agirladi
Altindag Belediyesi Konukevi hasta ve hasta yakinlarinin hizmetinde... Altindag Belediyesi’nin sehir disindan Ankara’ya gelen hasta ve hasta yakinlari için hizmete açtigi Konukevi, otel konforunu aratmiyor. Konukevi, bölgenin en önemli ihtiyacina da cevap veriyor. Konukevi’nden hastanelerin yönlendirdigi hasta ve hasta yakinlari yararlaniyor.

21 bin kisiye umut oldu

Ev sicakligindaki konukevi, 2022 yilinda 21 bin kisiyi misafir ederek, hasta ve hasta yakinlarinin konaklama derdine derman oldu. Hacettepe Mahallesi Burgaz Sokak’ta bulunan konukevinde, günde 2 ögün de ücretsiz yemek ikrami yapildi.

Ev sicakliginda, otel konforunda

Altindag Belediyesi Konukevi’nin tüm misafirlere otel konforu ve ev sicakligini bir arada sundugunu belirten Altindag Belediye Baskani Doç. Dr. Asim Balci "Konukevimiz yemek ve dinlenme salonu, lobi, mescit, çamasirhane, kurutma ve ütü odasi, televizyon odasi ile misafirlerin her türlü ihtiyaçlarini giderebilecekleri sekilde tasarlandi. Bir binayi komple tadilattan geçirip yepyeni bir hale getirdik. Konukevimiz yeni yerinde, yenilenen yüzüyle hasta ve hasta yakinlarini agirliyor, binlerce kisiye umut oluyor” dedi.

Altindag’in baskentin en yogun hastane bölgesi oldugunu hatirlatan Baskan Balci, “Eskiden hastane bahçelerinde, kaldirimlarda kartonlarin üstünde geceleyen insanlar görürdük. Simdi çok sükür bu manzaralar yasanmiyor. Bu sikintiyi gidermek için bizler de elimizden geleni yapmaya çalisiyoruz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA