Baskan Caran Güven Tezaledi

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulunda mevcut baskan Hasan Can Caran tek aday olarak girdigi seçimlerde güven tazeleyerek yeniden baskan seçildi.

Baskan Caran Güven Tezaledi
Korkuteli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Olagan Genel Kurul Toplantisi Korkuteli lise sokaginda açik alanda yapildi. Korkuteli Esnaf Sanatkarlar Odasi ve Kredi ve Kefalet Kooperatifi Baskanlarinin yogun katilim gösterdigi Genel Kurul’da 2023-2024 yili tahmini gelir-gider bütçesi müzakere edilerek oy birligi ile kabul edildi.

Yoklama ve açilis ile baslayan kurulda ilk olarak divan belirlendi. Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla devam eden Genel Kurulda Korkuteli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Baskani Hasan Can Caran bir konusma yapti. Genel Kurula katilan konuklara, üyelere ve esnafa tesekkür eden Caran, “Korkuteli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak güçlü bir sekilde yolumuza devam ediyoruz. Odamiz ve Kooperatifimizin birlik ve birlikteligi daha da güçlendirerek yolumuza devam edecegiz. 31 Temmuz tarihinden itibaren bu görevi aldik ve bu görevi en iyisini yapmak için çalistik. Genel kurul Korkuteli’ne hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA