Üniversiteli Ögrencilerden, Sevindiren Proje

Giresun’da üniversiteli ögrenciler, sattiklari taki ürünlerinden elde ettikleri gelirle Sevgi Evlerinde kalan çocuklari sevindirirken, SMA hastasi çocuklara bagista bulundular.

Üniversiteli Ögrencilerden, Sevindiren Proje
Giresun Üniversitesi Görele Uygulamali Bilimler Yüksekokulu Finans ve Bankacilik bölümü ögrencileri tarafindan baslatilan kampanya ile hocalardan toplanan para ile taki ürünleri aldi. Alinan taki ürünlerinin satilmasiyla elde edilen tüm gelirlerle hediyeler alinarak Sevgi Evlerinde kalan çocuklar sevindirildi. Bir miktar gelir ise SMA hastasi çocuklara bagislandi.

Ögrencilerinin gerçeklestirdigi Sosyal Sorumluluk Projesiyle ilgili bilgi veren Doç. Dr. Ayhan Bayram, “Bankacilik ve Finans Bölümü ögrencilerimiz baslattiklari kampanya ile hocalarimizdan para topladilar. Bu toplanan miktari daha da artirmak amaciyla taki ürünleri satin aldilar ve bu alinan ürünler ögrencilerimiz tarafindan olusturulan gruplar halinde satildi ve yaklasik 20 bin TL civarinda bir gelir elde edildi. Gelirlerin bir kismiyla oyuncaklar alinarak Sevgi Evlerinde kalan çocuklar ziyaret edilerek onlara dagitildi. Bir miktari ise iki ayri SMA hastasi çocuklarin Valilik onayli hesap numaralarina bagis yapildi. Ögrencilerimizi bu sosyal sorunluluk projelerinden dolayi kutluyoruz” dedi.

Kaynak: İHA