Siverek'te Vatandaslara Sicak Çorba Ikrami

Siverek Belediyesi, sabahin erken saatlerinde kentin iki noktasinda sicak çorba ikrami yaparak vatandaslarin içini isitiyor.

Siverek'te Vatandaslara Sicak Çorba Ikrami
Belediye Baskani Ayse Çakmak’in vatandaslara sicak çorba ikram edilmesi talimati üzerine ekipler harekete geçti. Sosyal Yardim Isler Müdürlügü kis günlerinde, sabahin erken saatlerinde ise çalisanlar, ögrenciler, esnaflar ve vatandaslara sicak çorba ikraminda bulunuyor. Cumhuriyet Caddesi’ndeki Agaçhan Parki ve Hürriyet Caddesi’nde saat 06.30’da baslayan çorba ikrami vatandaslarin takdirini topladi. Sosyal Yardim Isleri Müdürü Mahmut Bahçivan, çorba ikramina basladiklarini söyledi.



Bahçivan açiklamasinda su ifadeleri kullandi:

“Belediye Baskanimiz Ayse Çakmak’in talimatlariyla geçen yil yaptigimiz gibi bu yilda çorba dagitimina basladik. Bugün itibariyla sabahlari kahvalti yapamayip erkenden okula giden isçilerimiz olsun, ögrencilerimiz olsun veya diger meslek gruplarimiz için ya da ihtiyaç sahip olup da kahvalti yapamayan insanlar için Baskanimizin böyle bir talimati vardi. Biz de bunu hayata geçirdik ki yolda gelirken ögrencilerimiz çorbalari ellerinde okula gidiyorlardi veyahut baska bir meslek grubunu gördüm. Sirada çorbalarini bekliyorlardi, bu hosumuza gitti. Sosyal devlet ilkesinin bir geregiydi bu ve bu nedenden dolayi baskan hanima tesekkür ediyoruz. Böyle güzel çalismalari peyderpey devam edecegiz.”

Belediye Baskani Ayse Çakmak’a tesekkür eden Vahit Kayiskiran, “Gerek ögrenciler olsun gerek sabah erken saatlerde ise giden bizler faydalaniyoruz. Emegi geçenlere tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA