Projelere Bilecik'ten Yogun Katilim

Bilecikli bir grup ögretmen, 2021-2022 egitim ögretim yilinin eTwinning ulusal kapanisi 13’üncü eTwinning Ulusal Konferansi’nda Bilecik’i temsil ettiler.

Projelere Bilecik'ten Yogun Katilim
Yenilik ve Egitim Teknolojileri Genel Müdürlügü tarafindan 2010 yilindan itibaren her yil geleneksel olarak yapilan eTwinning Ulusal Konferansi, bir önceki yil yaptiklari proje ile ’Avrupa kalite etiketi’ almaya hak kazanan ögretmenler arasindan en yüksek puan almayi basaran 200 ögretmenin katilmaya hak kazandigi üst düzey bir egitim organizasyonunda Bilecikli ögretmenler ilke imza atti.

Bilecik son iki yilda ulusal projelere katilim ve pay almada ön plana çikti. Bilecik’ten ulusal projelere yogun bir katilim gösterirken TÜBITAK 4007’de iki proje kazanan tek il oldu. Antalya’da gerçeklestirilen konferansa Bilecik’i temsilen Hasan Kurnaz, Hatice Özsakarya ve Tugçe Korkubilmez, iyi örnekler uygulamasi çerçevesinde proje standi açtilar.

Bilecik Il Milli Egitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, yaptiklari projeler ile Bilecik’e önemli katkilar sunan ögretmenlere tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA