Cumhuriyet Meydani Yer Alti Otoparki Hizmete Açiliyor

Elazig Belediyesi tarafindan yapimi tamamlanan 940 araç kapasiteli Cumhuriyet Meydani Yer Alti Otoparki yarin hizmete sunuluyor.

Cumhuriyet Meydani Yer Alti Otoparki Hizmete Açiliyor
Elazig Belediye Baskani Sahin Serifogullari’nin seçim vaatlerinden bir tanesi daha hayata geçti. Sehir kimligi açisindan bir marka deger olan Cumhuriyet Meydani ve Yer Alti Otoparki projesi çerçevesindeki yer alti otoparki, 3 Ocak Sali günü hizmet vermeye baslayacak. Sehrin otopark ihtiyacini karsilamaya yönelik bir yatirim olarak hayata geçirilen toplamda 22 bin metrekare kapali alana sahip iki katli ve 940 araç kapasiteli modern yer alti otoparki, bir ay süresince ücretsiz olacak.

Elazig Belediye Baskani Sahin Serifogullari, “Cumhuriyet Meydani Yer Alti Otoparki’ni yarin itibariyle hemsehrilerimizin kullanimina açiyoruz. Toplam 940 araç kapasitesine sahip modern bir sistemle donatilmis iki katli yer alti otoparkimiz sehrimizin otopark ihtiyacini karsilamaya yönelik önemli bir kazanim olacak. Toplam 38 bin metrekarelik bir alana sahip Cumhuriyet Meydani’mizi da sehrimizin gelecegine kazandirilmis çok kiymetli bir yatirim olarak hemsehrilerimiz kullanimina sunduk. Sehrimize son derece yakisan ve sehir kimligi açisindan önemli bir kazanim olan Cumhuriyet Meydani ve Yer Alti Otoparki’mizin sehrimiz için hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA