Bagcilar'da Ödemeler Artik E-Devlet Üzerinden Yapilabilecek

Bagcilar Belediyesi, e-devlette bulunan dijital hizmetlere yenisini ekledi. Ilçe sakinleri, emlaktan çevre vergisine kadar bütün ödemelerini e-devlet kapisi üzerinden yapabilecek.

Bagcilar'da Ödemeler Artik E-Devlet Üzerinden Yapilabilecek
Bagcilar Belediyesi, Bilgi Islem Müdürlügü, e-devlet kapisinda bulunan egitim, kütüphane, genel, hayvan barinma, yardim, beyan basvurulari, gerçek ve tüzel kisiye özgü dijital hizmetlere ödemeyi de ekledi. Belediyenin kurumsal web sitesi olan www.bagcilar.bel.tr adresi üzerinden ödemelerini yapabilen ilçe sakinleri artik e-devlet kapisindan da bu islemleri rahatlikla gerçeklestirebilecek.

“Teknolojinin imkanlarini en iyi sekilde kullanmaya çalisiyoruz”

Teknolojinin imkanlarini en iyi sekilde kullanmaya çalistiklarini söyleyen Bagcilar Belediye Baskani Abdullah Özdemir, “Türkiye’de bu konularda öncü bir belediyeyiz. E-devlet kapisi uygulamasi üzerinden çok sayida islem yapabiliyorduk buna son olarak tahsilat islemlerini de ekledik. Vatandaslarimiz güvenli bir sekilde ödemelerin gerçeklestirebilecek. Zaten vatandaslarimizin yaptiklari ödemelerde online kanallari tercih ettigini görüyoruz. Sundugumuz e-devlet hizmetleriyle vatandasimiza kapimizi 7/24 açik tutmus oluyoruz. Dijital hizmetleri yayginlastirmaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA