Abisini Öldüren Genç Kiz Açiklamasi 'Pismanim, Amacim Öldürmek Degildi'

Aydin’in Didim ilçesinde meslek yüksekokulu ögrencisi Gülçin Uçan, yilbasi gecesi ziyarete gelen agabeyi Onur Uçan’i gögsünden biçaklayarak öldürdü. Ifadesinde, olaydan pismanlik duydugunu belirten üniversiteli kiz, öldürme amacinin olmadigini söyledi.

Abisini Öldüren Genç Kiz Açiklamasi 'Pismanim, Amacim Öldürmek Degildi'
Didim’de yilbasi gecesi meydana gelen olayda, ADÜ Didim Meslek Yüksekokulu 2. sinif ögrencisi Gülçin Uçan (21), kendisini yilbasi gecesi ziyarete gelen agabeyi Onur Uçan’la (29), eski erkek arkadasi meselesi yüzünden tartisti. Ikili bir süre sonra kavga etmeye baslayinca üniversite ögrencisi genç kiz, annesi ve yengesinin gözleri önünde mutfaktan aldigi ekmek biçagini agabeyinin gögsüne sapladi. Ihbar üzerine gelen saglik ekiplerinin yaptiklari incelemede, Onur Uçan’in olay yerinde hayatini kaybettigi belirlendi. Agabeyinin öldügünü ögrenen Gülçin Uçan ise sinir krizi geçirdi. Agabey katili genç kiz, islemlerinin ardindan çikarildigi mahkeme tarafindan tutuklandi.

Genç kizin ifadesinde, "Abimle eski erkek arkadasim yüzünden tartistim ve çok sinirlendim. Benim onunla görüsmemi istemiyordu. Onun için kavga etmeye basladik. Sinirlerime hakim olamadim ve kendimi de korumak amaçli biçak aldim. Maksadim onu öldürmek degildi. Kendimi korumak istedim, pismanim" dedigi ögrenildi.
Kaynak: İHA