Sarigöl HEM'den Muhtesem Konser

Sarigöl Halk Egitim Merkezi tarafindan kurulan Türk Sanat Müzigi Korosu ilk konserini verdi. Koro davetlilere unutamayacaklari bir aksam yasatti.

Sarigöl HEM'den Muhtesem Konser
Sarigöl Halk Egitimi Merkezi müdürlügü tarafindan Sarigöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda Türk Sanat Müzigi konseri verildi.

Koronun ögretmen ve ögrencilerden olustugunu ifade eden Sarigöl Ilçe Halk Egitim Merkezi Müdürü Hasan Oruç, bu tür konserlerin bahar aylarinda da vereceklerini ifade ederek sunlari söyledi: "Sarigöl Halk Egitimi Merkezi Müdürlügü tarafindan ilçemiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrenci ve ögretmenlerden olusan Türk Sanat Müzigi Korosu konser verdi. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonunda gerçeklesen konsere ögretmen ve ögrenciler de katildi.

Kültürümüzün önemli bir ögesi olan Türk Sanat Müzigini gençlerimize sevdirmek hem de dönem sonu itibari olmasi nedeniyle ögretmen ve ögrencilerimize moral vermek amaciyla bu konserimizi gerçeklestirdik. Manisa’daki bütün Halk Egitimi Merkezleri Sanat Müzigi konserleri gerçeklestirmektedir." dedi.

Ögretmen ve ögrencilerden kurulan Türk Sanat Müzigi Korosu’nun bahar aylarinda daha genis katilimli konserler verecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA