Darica'da Karne Senligi

Kocaeli’nin Darica ilçesinde okullarin ara tatile girmesiyle birlikte ögrencilerin eglenceli bir tatil geçirmesi için karne senligi düzenlenecek.

Darica Belediyesi, 2022- 2023 yili egitim-ögretim döneminin ilk yarisi boyunca ter döken minikler için karne senligi düzenleyecek. Karnelerini alarak 15 günlük tatile çikacak ögrencilere sürpriz hazirlayan Darica Belediyesi tarafindan yariyil tatili boyunca gerçeklestirilecek senlik ile çocuklar egitim yilinin tüm yorgunlugunu gönüllerince eglenerek atacak. Senlik çerçevesinde Darica Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenecek etkinlikler 21 Ocak Cumartesi günü baslayacak. Çocuk tiyatrolari, sinemalar, jonglör gösterileri, interaktif oyunlar ve illüzyon gösterilerinin sahnelenecegi senlik, çocuklara unutulmaz anlar yasatacak.

“Çocuklarimizin sevinci bizim sevincimizdir”

Darica Belediyesi tarafindan çocuklara özel hazirlanan karne senligine tüm çocuklar ve ailelerini davet eden Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik, "Darica Belediyesi olarak en güzel ve keyifli çalismalarimizi çocuklarimiz için yapiyoruz. Egitim ögretim yilinin ilk dönemi boyunca okula giderek tatili hak eden çocuklarimiz için Karne Senligi düzenliyoruz. Çocuklarimiz için onlari mutlu edecek birçok etkinlik hazirladik. Çocuklarimiz yariyil tatili boyunca sürecek senlik ile hem egitim yilinin yorgunlugunu atacak hem de aileleriyle birlikte eglenceli vakit geçirecek. Bu vesile ile tüm ögrencilerimiz ve ailelerini etkinliklerle dolu dolu geçecek olan Karne Senligimize davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA