Çevre Yolu Kahta Trafigini Hafifletti

Adiyaman’in Kahta ilçe Belediyesi tarafindan yaz ayinda hizmete açilan Güney-Bati Çevre Yolu, ilçe trafigine nefes aldirdi.

Çevre Yolu Kahta Trafigini Hafifletti
Kahta Belediyesi tarafindan yapimi tamamlanarak, geçtigimiz yaz ayinda hizmete giren Güney Bati Çevre Yolu, ilçenin ulasim kalitesini arttirarak, sehir merkezinin trafik yükünü hafifletti.

Yolun açilmasindan bu yana sehir trafiginde çok ciddi rahatlama oldugunu belirten Kahta Belediye Baskani Ibrahim Yusuf Turanli, çevre yollarinin çok güzel birer eser oldugunu, bu yatirimlarin zaman tasarrufunun yaninda sürücülere yakit tasarrufu da sagladigini sözlerine ekledi.

Baskan Turanli, “Kahta’miza modern yollar, kaldirimlar ve sosyal alanlar kavusturmak için var gücümüzle çalismaya devam ediyoruz. Her yeni projemiz, beraberinde yeni hizmetler de getiriyor. Yeni açtigimiz güzergahlarda ayrica toplu tasima araçlarimiz da halkimiza hizmet vermeye basliyor. Bu da toplu tasimanin kalitesini ve konforunu artirarak hem yolcu için hem de araçlarimiz için zaman ve yakit tasarrufu sagliyor. Bu ve benzeri projelerimizin faydali oldugunu gördükçe çok mutlu oluyoruz.” dedi.

Kaynak: İHA