Bir Köpegi Daha Vurmus

Bursa’nin Inegöl ilçesi kirsal Deydinler Mahallesi’nde meydana gelen olayda, bir kisi pompali tüfekle sokak köpegini acimasizca katlederken, güvenlik kamerasina yansiyan olayda bir baska köpegin ise ayni kisi tarafindan ayagindan vuruldugu ortaya çikti.

Bir Köpegi Daha Vurmus
Olay, 13 Ocak tarihinde Deydinler Mahallesi’nde meydana geldi. O.A. isimli sahis sokakta dolasmakta olan köpegi elindeki pompali tüfekle kovalamaya basladi.

Köpegin sokagin sonunda durdugunu gören zanli, yere egilerek elindeki tüfekle köpege ates etti. Yaralanan hayvan can havliyle olay yerinden kaçti ancak kisa süre içinde öldü.

O.A. isimli kisinin köpegi vurdugu anlar sokakta bulunan güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedilirken, jandarma ekipleri saldirgani yakalamak için çalisma baslatti.

Diger köpek de ayagindan vurulmus

Güvenlik kamerasi görüntülerine yansiyan olayda videoda aksayarak kaçmaya çalistigi görülen siyah renkli bir baska köpegin ise ayagindan vuruldugu ortaya çikti. Arka sag ayagina gelen saçmalarla yaralanan köpek, Inegöl Belediyesi Hayvan Barinaginda tedavi altina alindi.
Kaynak: İHA