Açik Kapi'ya 6 Bin 515 Kisi Basvurdu

Adiyaman Valiligi’nin ‘Açik Kapi’ Projesine 6 bin 515 vatandas basvuru yapti.

Açik Kapi'ya 6 Bin 515 Kisi Basvurdu
Vatandasla en üst düzeyde iletisimin kurularak, taleplerinin etkin ve hizli bir sekilde alinip takip edilmesi ve sonuçlandirilmasi amaciyla Içisleri Bakanligi tarafindan 81 ilde hayata geçirilen “Açik Kapi” Projesi ile Adiyaman’da 6 bin 515 vatandas basvurusu sonuçlandirildi.

Vatandaslarin bütün dert, istek, dilek ve sikayetlerini alan ve bu talepleri seri bir sekilde ilgili kurumlara aktararak çalismalarini sürdüren Açik Kapi Sube Müdürlügü ocak ayi izleme ve degerlendirme toplantisi Vali Yardimcisi Mehmet Yasin Erkan Baskanliginda gerçeklestirildi.

Toplantiya Açik Kapi Sube Müdürü Sedat Bakan ve il ve ilçelerdeki kamu kurum ve kuruluslarinin temsilcileri katildi.

Gerçeklesen toplantida, Açik Kapi Sube Müdürlügünün 2022 yilindaki çalismalari masaya yatirilirken, 2023 yilinda yapilmasi planlanan faaliyet ve çalismalar degerlendirildi.

Açik Kapi projesi ile güler yüzlü ve konularina hakim personel araciligi ile tüm vatandaslarimiz ile birebir ve sicak bir iletisim kuruldugunu kaydeden Vali Yardimcisi Mehmet Yasin Erkan, “Bu proje vatandaslarimizin talep ve önerilerini, uzman personel araciligi ile iletebildikleri, tüm basvurularin elektronik ortamda kaydedilerek ilgili birimlere yönlendirildigi, takip edilerek hizli bir sekilde sonuçlandirildigi devletle vatandaslarimiz arasindaki karsilikli iletisim ve güveni arttirmayi amaçlayan kamu hizmeti anlayisidir. Basvurular elektronik ortamda kaydedilerek ilgili birimlere yönlendirilmekte ve vatandas memnuniyeti ön planda tutularak 7 is günü içerisinde sonuçlandirilmaktadir” dedi.

Kaynak: İHA