Sporculara Ulasim Destegi

Kemer Belediyesi 25-31 Ocak tarihleri arasinda İçel’de yapilacak olan Türkiye Bocce (Raffa) Sampiyonasi’na katilan Kemerli sporculara ulasim destegi sagladi.

Sporculara Ulasim Destegi
İçel’de yapilacak olan müsabakalarda büyükler kategorisinde mücadele edecek olan Kemerli sporcular ve bocce antrenörü Erdal Buyruk, sampiyona öncesinde Kemer bocce sahasinda Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Mehmet Derya Baytekin ile bir araya geldi.

Biletleri sporculara ve antrenör Buyruk’a teslim eden Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Baytekin, Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu’nun selamlarini ve basari dileklerini ileterek, sampiyonada sporculara basarilar diledi. Antrenör Buyruk ise Kemer Belediye Baskani Topaloglu’na tesekkür ettigini ifade ederek, sampiyonadan basarilarla döneceklerini kaydetti.

Kaynak: İHA