Innova, 'Great Place To Work' Unvanini Aldi

Türk Telekom’un bilgi teknolojileri çözümleri saglayici sirketi Innova, Great Place to Work Enstitüsü’nün ‘Harika Is Yeri’ kriterlerini saglayarak ‘Great Place to Work’ sertifikasi almaya hak kazandi.

Innova, 'Great Place To Work' Unvanini Aldi


Türk Telekom’un istiraki Innova, kurum kültürü ve çalisan deneyimi konusunda bagimsiz ve küresel bir otorite olan Great Place to Work Enstitüsü tarafindan gerçeklestirilen analizler sonucu, ‘Harika Is Yeri Sertifikasi’ almaya hak kazandi. Türkiye’nin dijital dönüsüm yolculugunda, yerli teknoloji çözümleriyle önemli çalismalar yapan sirket, bu unvan ile çalisanlarin memnuniyetini ön planda tutan yenilikçi insan kaynaklari uygulamalarinin basarisini tescillemis oldu.

“Inovasyon ruhu ile örnek uygulamalarimiz sürecek”

Innova CEO’su Serdar Toraman, “Innova’da olusturdugumuz sirket kültürümüzün temelinde, isimizin her asamasinda insan odakli bir yaklasim benimsemek ve çalisanlarimizin yenilikçi fikirler gelistirerek potansiyellerini ortaya çikarmasini tesvik edici bir is ortami sunmak bulunuyor. Dünyanin en iyi is yeri kültürüne sahip sirketlerine verilen Great Place to Work sertifikasini almaya hak kazanmamiz, çalisanlarimizin mutlulugu ve kariyer gelisimi için hayata geçirdigimiz, deger üreten IK uygulamalarimizin basarisini da tescillemis oldu. Güven ve liyakati temel alan, açik iletisim ve profesyonel gelisimi destekleyen kapsayici bir çalisma atmosferine sahip olmamizda ekip liderlerimize yönelik egitim programlarimizin ve kullandigimiz yetenek yönetimi sisteminin önemli katkisi var. Sektörümüzde çitayi yükselten yetenekli ekibimize en iyi is yeri deneyimini sunabilmek için sirketimizin adina da ilham veren inovasyon ruhu ile örnek teskil edecek yenilikçi uygulamalari hayata geçirmeye devam edecegiz” dedi.



Yapilan açiklamaya göre, is yeri kültürü ve çalisan deneyimi konusunda uzman, küresel bir otorite konumunda bulunan Great Place to Work, 30 yili askin süredir dünya çapinda gerçeklestirdigi Trust Index anketini "Harika Bir Is Yeri" deneyimini neyin olusturdugunu tanimlamak için uyguluyor. Great Place to Work Enstitüsü’nün analizleri, kurum kültürü ve çalisan deneyimi alaninda dünyada gerçeklestirilen, en çok tercih edilen ve en genis çapli arastirma olma özelligini tasiyor.
Kaynak: İHA