Çivril'de Sinema Günleri Basladi

Çivril Belediyesi kis döneminde de düzenledigi kültürel ve sanatsal etkinliklerle adindan söz ettirmeye devam ediyor. Bu çerçevede Çivril Belediyesi ilçede ilk kez sinema günleri etkinligi baslatti.

Çivril'de Sinema Günleri Basladi


Her yas ve kesimden insani, büyük bir gise basarisi göstermis filmlerle bulusturuyor. Çivril Tren Yolu Gar Binasi Konferans Salonu’nda gerçeklestirilen etkinlige Çivril Belediye Baskani Niyazi Vural ve çok sayida vatandas katildi.



Çivril’i kültürel ve sanatsal etkinliklerle bulusturmaya devam ettiklerini belirten Çivril Belediye Baskani Niyazi Vural, “Nasil ki Çivril’i turizmin merkezi yapma yolunda çalismalarimizi sürdürüyorsak, kültürün ve sanatin merkezi yapmak içinde gece gündüz çalisiyoruz. Düzenledigimiz kültürel ve sanatsal etkinliklerle de adimizdan söz ettirmeye devam ediyoruz. Ilçemizde ilkini gerçeklestirdigimiz sinema günleri etkinligiyle de birbirinden kaliteli, eglenceli filmler gösterimde olacak. Her cumartesi gerçeklestirecegimiz bu etkinlige herkesi bekliyoruz.” seklinde konustu.

Kaynak: İHA