Yari Çiplak Halde Ölü Bulundu

Malatya’da 67 yasindaki bir sahis 5 ay önce ev olarak kullanmak üzere kiraladigi dükkanda yari çiplak halde ölü bulundu. Yalniz yasayan sahsin ilk belirlemelere göre donarak ya da kalp krizi sonucu ölmüs olabilecegi degerlendiriliyor.

Yari Çiplak Halde Ölü Bulundu
Olay, 12.45 siralarinda Battalgazi ilçesine bagli Kavaklibag Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, Turgut Temelli Caddesi üzerinde bulunan bir is merkezinin üçün katinda 5 ay önce bir dükkani ev olarak kullanmak üzere kiralayan 67 yasindaki Hayati Özesen’in yasadigi adrese gelen mülk sahibi kapisi açik olan dükkanda sahsi kanepe üzerinde yari çiplak ve hareketsiz halde buldu. Durumun 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri yönlendirildi. Saglik ekipleri yaptiklari kontrolde sahsin hayatini kaybettigini belirledi.

Ilk belirlemelere göre donarak yada kalp krizi sonucu hayatini kaybettigi degerlendirilen ve uzun bir süre önce esinden ayrilarak yalniz yasadigi ögrenilen Hayati Özesen’in cenazesi cumhuriyet savcisi ile polis ekiplerinin yaptigi incelemenin ardindan kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tip kurumuna kaldirildi.

Olayla ilgili baslatilan tahkikat sürüyor.
Kaynak: İHA