Vali Memis'ten Yücelik'e Tesekkür Belgesi

Erzurum Valisi Okay Memis, yillarca ETSO Yönetim Kurulu Baskanligi görevinde bulunan ve yapilan son seçimlerde aday olmama karari alan ERÇIMSAN Holding ve Askale Çimento Yönetim Kurulu Baskani Lütfü Yücelik’e vefa örnegi gösterdi.

Vali Memis'ten Yücelik'e Tesekkür Belgesi
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasi Baskanligi sirasinda yapmis oldugu basarili çalismalarindan dolayi ERÇIMSAN Holding ve Askale Çimento Yönetim Kurulu Baskani Lütfü Yücelik’e tesekkür eden Erzurum Valisi Okay Memis, “Ülkemiz ve yerelde ilimiz sanayi, teknoloji ve ticaret alaninda gelismesine ve birçok sanayi tesisinin ilimize kazandirilarak yüksek katma deger ve istihdam saglanmasi, yeni girisimcilerin cesaretlendirilerek desteklenmesi basta olmak üzere; ilimizin kültür, egitim ve spor alaninda gelismesi yönünde yapmis oldugunuz katkilar ile bir çok alandaki sosyal desteklerinizle, Erzurum ilimizde öncü ve saygin is adami olarak müstesna bir yeriniz bulunmaktadir. Ilimizin her alanda gelismesi ve ilerlemesi için engin tecrübe ve desteklerinizi esirgemeyeceginizi bilerek, bu güne kadar yapmis oldugunuz büyük hizmetler için size tesekkür eder, bundan sonraki hayatinizda saglik, mutluluk ve esenlik dilerim.” seklinde konustu.

ERÇIMSAN Holding ve Askale Çimento Yönetim Kurulu Baskani Lütfü Yücelik’te, Vali Okay Memis’e gösterdigi örnek ve vefali davranistan dolayi tesekkür ederek, “Biz ülkemiz ve Erzurum’a hizmet etmeye devam edecegiz. Üretmek, istihdami artirmak ve vatanimiza katma deger kazandirmak bizim için vazgeçilmezdir. Bu anlamdaki çabalarimiz hiz kesmeden sürecektir.” dedi.

Erzurum Valisi Okay Memis, ERÇIMSAN Holding ve Askale Çimento Yönetim Kurulu Baskani Lütfü Yücelik’i kabulünden sonra bir tesekkür belgesi verdi.
Kaynak: İHA