Tantavi Kis Aksamlari Müzik Dinletisiyle Basladi

Konya’nin merkez Meram Ilçe Belediyesi tarafindan organize edilen "Tantavi Kis Aksamlari" etkinlikleri Gedavet Sesler Toplulugu’nun konseriyle basladi.

Tantavi Kis Aksamlari Müzik Dinletisiyle Basladi
Meram Belediyesi tarafindan organize edilen ‘Tantavi Kis Aksamlari’ etkinlikleri ‘Gedavet Sesler Toplulugu’nun konseriyle start aldi. Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nin ev sahipliginde gerçeklestirilen konserde, sefligini Eda Sentürk’ün yaptigi Gedavet Sesler Toplulugu, müzik dinletisi sundu. Çogunlugunu ögretmenlerin olusturdugu toplulugun sundugu dinleti, izleyenlerine eglenceli bir gece yasatti.

"Hemsehrilerimizi kis aksamlari etkinliklerinde agirlamaktan büyük mutluluk duyacagiz”

‘Tantavi Kis Aksamlari’ etkinlikleriyle Meram’da kis mevsiminin bambaska bir güzellikte yasanacagini ifade eden Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus, etkinliklerin ilk gününde seyircilerine unutulmaz bir gece yasatan Gedavet Sesler Toplulugu sanatçilarina tesekkür etti. Sadece Meram’in degil çogu zaman tüm Konya’nin kültür ve sanat merkezi haline gelen Tantavi’nin, ‘Kis Aksamlari’ etkinlikleriyle bir dizi programa daha ev sahipligini yapacagini belirten Baskan Mustafa Kavus, tüm Meramlilari ve Konyalilari bu etkinliklere davet ederek, "Bu etkinliklerle Meram’in kis aksamlarina farkli bir güzellik ve renk getirmeyi arzuluyoruz. Müzik dinletilerinin yani sira Yusuf Kaplan gibi isimler konferanslariyla hemsehrilerimizi aydinlatacaklar. Bu etkinliklerin, sanatimiza ve sanatçilarimiza destek anlami da tasidigi düsüncesindeyiz. Halkimizin sanatçilarimizla, sanatçilarimizin da halkimizla bulusmasinin mutlulugunu ve coskusunu bizlerde yasiyoruz. Bu bulusmanin Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nin çatisi altinda yasanmasi bizim için ayri bir mutluluk kaynagi oluyor. Bir sonraki etkinligimizde 21 Ocak 2022 Cumartesi günü musiki dinletisiyle Ahmed Sahin ‘Tantavi Kis Aksamlari’nda hemsehrilerimizle bulusacak. Tüm halkimizi bu etkinliklere katilmaya davet ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA