Taksicilere Saldiran Süpheli Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Esenyurt’ta alkollü oldugu gerekçesiyle taksiye alinmayan ve çikan tartismada havaya açtigi atesle 1 taksicinin yaralanmasina 9 aracin ise maddi hasar görmesine neden olan zanli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi Yildirim Beyazit Caddesi 2126 Sokak kesisimi üzerinde gece saat 02.00 siralarinda meydana gelen olayda iddiaya göre, 34 TGE 82 plakali taksi soförü Ibrahim Balat, alkollü oldugu iddia edilen müsteri Saban Çelikkiran’i arabasina almadi. Yasanan duruma sinirlenen müsteri Çelikkiran ve taksi soförü Balat arasinda tartisma çikti. Çikan tartismada müsteri Çelikkiran, yerde buldugu bir tasi alarak taksinin camina vurmaya basladi.

Bunun üzerine taksi soförü olay yerine arkadaslarini çagirdi. 10 kisilik soför grubu ve müsteri arasinda arbede çikarken, Çelikkiran aracindan çikardigi ruhsatsiz silahla soför grubuna ve etrafa 8-10 el ates etti. Mermilerden biri taksi soförü olan Muhammet Çamlibel’in sag bacagina isabet ederken, Çelikkiran daha sonra 9 farkli araca silah kabzasi ve tas kullanarak zarar vermeye devam etti.

Olaya iliskin gözaltina alinan Saban Çelikkiran, ‘kasten öldürmeye tesebbüs’ ‘mala zarar verme’ ve ‘ruhsatsiz silah bulundurma’ suçlarindan sevk edildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA