Kahramanmaras'ta IHA'ya 2 Ödül

Kahramanmaras’ta Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti (KMAGC) tarafindan düzenlenen “Akdeniz’in Gazetecileri Yarisiyor” yarismasinda Ihlas Haber Ajansi 2 ödüle birden layik görüldü.

Kahramanmaras'ta IHA'ya 2 Ödül
Kahramanmaras’ta görev yapan gazetecilerin gelisimlerine katkida bulunmak ve basarili çalismalari özendirip ödüllendirmek amaciyla bu yil ilki gerçeklestirilen “Akdeniz’in Gazetecileri Yarisiyor” yarismasinin ödül ve gala gecesi düzenlendi.

Gecede ‘Yilin Haberi’ ödüllerinde Ihlas Haber Ajansi Kahramanmaras Muhabiri Fazilet Çomruk ikinci, Metehan Nazli ise üçüncülük ödülüne layik görüldü.

Uzun süredir bu yarisma için emek sarf ettiklerini ifade eden KMAGC Baskani Serkan Ercüment Kuzu, “Bu yil ilkini gerçeklestirecegimiz ödül gecesi için yogun çaba ve emek sarf ettik. Bu meslege emek veren arkadaslarimizin bugün ödül almasi hem kendileri için hem de bizim için büyük bir motivasyon kaynagi. Bu gecenin olusmasinda emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” diye konustu.

Programda konusan Kahramanmaras Büyüksehir Belediye Baskani Hayrettin Güngör, “Bu meslekte icraat gösteren basin mensuplari bugün burada ödüllerini alacak. O yüzden bugün burada ödül alan bütün gazetecileri tebrik ediyorum, basarilarinin devamini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA