Fatih'te Ortaklar Arasinda Çikan Kavgada Kan Akti Açiklamasi 1 Ölü

Fatih’te bir kafede Yusuf L. ve ortagi arasinda kavga çikti. Kavgada ortagi, Yusuf L.’yi kafasindan silahla vurarak öldürdü. Süpheli olay yerinden kaçarken Yusuf L.’nin ölüm haberini alarak olay yerine gelen yakinlari sinir krizi geçirdi.

Fatih'te Ortaklar Arasinda Çikan Kavgada Kan Akti Açiklamasi 1 Ölü


Olay, Sehsuvar Bey Mahallesi Çakmaktasi Sokak’ta saat 01.00 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre, Yusuf L.’nin (57) ile ortagi arasinda henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çikti. Kisa sürede büyüyen kavgada ortagi Yusuf L.’yi silahla kafasindan vurdu. Kanlar içinde yere yigilan Yusuf L. olay yerinde hayatini kaybetti. Ortagi Yusuf L.’yi silahla vurarak öldüren sahis ise olay yerinden kaçarak uzaklasti.

Silah sesini duyan vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Saglik ekipleri yaptiklari ilk kontrollerde Yusuf L.’nin hayatini kaybettigini belirledi.

Polis ekipleri güvenlik önlemi aldi

Olayin yasandigi alani emniyet seridi ile kapatan polis ekipleri cinayeti isleyen süpheliyi yakalamak için de genis çapli sorusturma baslatti.

Yakinlari sinir krizi geçirdi

Yusuf L.’nin öldügü haberini alan çocuklari ve yakinlari olay yerine geldi. Babalarinin cansiz bedenini gören çocuklari sinir krizi geçirdi.
Kaynak: İHA