Ertan Tasli Güven Tazeledi

Düzce Esnaf ve Sanatkarlari Kredi ve Kefalet Kooperatifi Baskani Ertan Tasli, olagan genel kurulda delegelerin oy birligiyle yeniden baskanligi seçildi.

Ertan Tasli Güven Tazeledi
Gençlik ve Spor Müdürlügü Konferans Salonu’nda yapilan genel kurulda konusan Tasli, Kooperatifin bugüne kadar yaptigi hizmetleri anlatti. 16 yil önce kredi veremeyen kooperatif devraldiklarini anlatan Tasli, "Gerek pandemi döneminde gerekse son dönemde yasanan ekonomik sikintida esnafimiza gereken finansman destegi saglanmistir. Her zaman esnafimizin yaninda olduk, olmaya devam edecegiz. Bizlere güvenen üyelerimi mahcup etmedik, bundan sonra da etmeyecegiz" dedi.

Esnafa yönelik finansman destegi limitinin 350 bin liradan 500 bin liraya yükseltildigini belirten Tasli, "Düzce’de 394 milyon lira kredi dagittik. Sartlari uygun her esnafa kredi veriyoruz. Basta Cumhurbaskanimiz olmak üzere, Genel Baskanimiza esnafimiza sagladiklari destekten dolayi tesekkür ediyorum" diye konustu.

Tasli’nin konusmasinin ardindan seçime geçildi. Ertan Tasli, üyelerin oy birligiyle yeniden baskanliga seçilirken, Yönetim Kurulu Orhan Yilmaz, Atilla Sisman, Rasim Bekar ve Cemal Ercan’dan olustu. Denetim Kuruluna ise Mustafa Armutcu ile Muhammed Sahin seçildi.
Kaynak: İHA