Elazig'a Yeni Okul

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazig Milletvekili Gürsel Erol, Ankara Büyüksehir Belediyesi (ABB) tarafindan yapilacak olan okul alaninda incelemelerde bulundu.

Elazig'a Yeni Okul
CHP Elazig Milletvekili Gürsel Erol’un girisimi üzerine ABB, Elazig’da okul yapma karari aldi. 3 bin metrekare egitim alani, 500 metrekare kapali spor salonu ve 4 bin metrekare oturma alani olacak olan Yildizbaglari Ortaokulunun adi, Ankara Ortaokulu olacak. Milletvekili Erol, okul alanina giderek incelemelerde bulundu. Okul alanini gezdikten sonra açiklamalarda bulunan Erol, “Subat ayi içerisinde ABB Baskanimiz Mansur Yavas buraya gelerek temel atma törenini gerçeklestirecek ve söz verdigimiz okullardan birisini Elazig’a kazandiracagiz” dedi.



Okul alanini inceleyen Milletvekili Erol, “Yildizbaglari Ortaokulu alanindayiz. Burada yaklasik olarak 3 bin metrekare egitim alani 500 metrekare de kapali spor salonu olmak üzere toplamda 3 bin 500 metrekarelik bir okul alanimiz olacak. Oturma alani yaklasik 4 bin metrekare olacak. Yüklenici firma ile alani gezdik ve degerlendirdik. Elazig’imiza hayirli olsun. Subat ayi içerisinde ABB Baskanimiz Mansur Yavas buraya gelerek temel atma törenini gerçeklestirecek ve söz verdigimiz okullardan birisini Elazig’a kazandiracagiz. Insallah iktidar oldugumuzda da Elazig’in yarim kalmis bütün yatirimlariyla ilgili Elazig’da istihdam ve katma deger katacak. Üretim degerlerine katki verecek, tüm yatirimlari yerinde inceleyerek planlayarak Elazig’in sorunlari çözmeye devam edecegiz. Ben Elazigli hemserilerime sunu söylemek istiyorum. Muhalefet partisinin milletvekili olarak Elazig’a yaklasik 400 milyon liralik bir okul yatirimi getirdim. Iktidar oldugumuzda bu sehir için ve insanlar için neler yapabilecegimizi düsünün. Okulumuzun simdiden Elazig’a ve burada okuyan ögrencilerimize hayirli olmasini diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA