BUSKI Zamanla Yaristi

Bursa Büyüksehir Belediyesi BUSKI Genel Müdürlügü, Filament Kavsagi’ndaki içme suyu, kanalizasyon ve yagmur suyu hatlarinin deplasesi çalismasini, 60 kisilik bir ekiple 24 saat kesintisiz çalisarak tamamladi.

BUSKI Zamanla Yaristi
Bursa Büyüksehir Belediyesi’nin ulasim yatirimlari çerçevesinde yapilacak Mudanya Yolu Filament Kavsagi düzenleme çalismalari öncesinde, alandaki altyapi hatlarinin deplasesi için BUSKI devreye girdi. Nilüfer Ilçesi’nin 9 mahallesi ve Küçük Sanayi Sitesinin tamaminda su kesintisine neden olacak çalisma için tüm hazirliklarini tamamlayan BUSKI, su kesintisinin uzamamasi için 14 Ocak Cumartesi gece yarisi 60 kisilik bir ekiple, çalismalarin startini verdi. Gecenin karanliginda baslayip, gün boyu araliksiz devam eden hummali çalisma ile kavsak alaninda kalan yaklasik 300 metrekarelik hattin yer degisikligi basarili bir sekilde yapildi.

Çalismalar planlandigi gibi 24 saat içinde tamamlanirken, Filamet Kavsagi’nda Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapilacak kavsak düzenleme çalismasinin önündeki engel de kalkmis oldu.
Kaynak: İHA