Bozüyük'te Muhtesem Konser

Bilecik Bozüyük Halk Egitimi Merkezi Müdürlügü bünyesinde olusturulan Türk Sanat Müzigi korosu, konser verdi.

Bozüyük'te Muhtesem Konser
Hayat Boyu Ögrenme Genel Müdürlügünce baslatilan “Sarkilar Bizi Söyler, Biz de Sarkilari Söyleriz” projesi çerçevesinde gerçeklestirilen konser, Bozüyük Halk Egitimi Merkezi Salonu’nda düzenlendi.

Sef Ögretim Görevlisi Dr. Tuncay Dagli’nin yönettigi koroda, farkli meslek gruplarinda çalisanlar ile yabanci misafir ögrenciler yer aldi. Birbirinden güzel 15 eserin seslendirdigi koro, izlemeye gelenlerden tam not aldi.

Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi konsere, Bozüyük Kaymakami Adem Öztürk, Bilecik Il Milli Egitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, Bozüyük Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Demir, Bozüyük Halk Egitimi Merkezi Müdürü Levent Susam, Müdür Yardimcilari Ridvan Güner ile Aysel Ogul ve bazi sivil toplum kurulus temsilcileri katildi.

Konser sonunda konusan Bozüyük Kaymakami Adem Öztürk, “Bugün burada sizlerle olmaktan büyük mutluluk ve gurur duydum. Bugün kulaklarimizin pasi silindi. Tebrik ediyorum. Burada görev alan tüm sanatçilarimizi, hocalarimizi, sefimizi yürekten kutluyorum ve sizler adina tesekkür ediyorum. Bugün Bozüyük için gerçekten tarihi bir gündü. Özellikle Bozüyük’ün sinirlarini asarak çok fakli ülkelerden gelen misafir ögrencilerimize bu güzel geceyi bizlere yasattiklari için tesekkür ediyorum, tebrik ediyorum” dedi.

Konusmasinin ardindan Kaymakam Adem Öztürk, Koro Sefi Dr. Tuncay Dagli’ya plaket ve çiçek takdim etti.
Kaynak: İHA