Kütahya Belediyesi'nde Rütbe Merasimi

Kütahya Belediyesi’nde görevde yükselme sinavinda basarili olan ve atanmaya hak kazanan personeller için rütbe merasimi düzenlendi.

Kütahya Belediyesi'nde Rütbe Merasimi
Görevde Yükselme Sinavi ile basarili olan 9 memur müdür kadrosuna, 3 memur sef kadrosuna, 1 memur uzman kadrosuna, 2 memur muhasebeci kadrosuna ve 1 memur ayniyat saymani kadrosuna atandi. Unvan Sinavi ile de 1 memur zabita amirligine, 3 memur zabita komiserligine ve 3 memur itfaiye çavusluguna yükseldi. 11 yil sonra bu sinavi yaparak memurlarimiza hak ettiklerini verdiklerini ifade eden Belediye Baskani Alim Isik, görevde yükselen ve unvan degisikligine hak kazananlari tebrik etti.

Belediye ve Bagli Kuruluslari ile Mahalli Idare Birlikleri Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Degisikligi, Itfaiye Yönetmeligi ve Belediye Zabita Yönetmeligi geregince yapilan 2022 yili Kütahya Belediyesi Görevde Yükselme Sinavi sonucunda basarili olan memurlarin atamalari, Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik tarafindan yapildi. Yapilan sinav sonucu basarili olan; Enver Yurt Emlak ve Istimlak Müdürü kadrosuna, Osman Ortaçli Fen Isleri Müdürü kadrosuna, Halit Güzen Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürü kadrosuna, Bahadir Halil Bahsi Imar ve Sehircilik Müdürü kadrosuna, Keziban Çolak Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürü kadrosuna, Riza Arslan Isletme ve Istirakler Müdürü kadrosuna, Hasan Korkut Strateji Gelistirme Müdürü kadrosuna, Ali Bilcan Veteriner Isleri Müdürü kadrosuna ve Memis Özüs Yapi Kontrol Müdürü kadrosuna atandi.

Sef kadrolarina; Kemal Sabri Sariyildiz, Osman Aydeniz ve Ismail Arslan, uzman kadrosuna Halil Ibrahim Memis, muhasebeci kadrolarina Ibrahim Kandemir ve Hasan Battal, ayniyat saymani kadrosuna ise Zuhal Teper atandi.

Zabita amiri kadrosuna Mehmet Kiliç, zabita komiseri kadrolarina Vildan Gökduman, Önder Güler ve Hayrettin Çelik, itfaiye çavusu kadrolarina ise Adem Öner, Nihat Saltik ve Muharrem Kahraman atandi.
Kaynak: İHA