DTO, Heimtextil 2023'E Denizli Damgasini Vurdu

Denizli Ticaret Odasi (DTO) Baskani Ugur Erdogan, Heimtextil Fuari’nda stant açan Denizlili ihracatçilarla bir araya geldi. Üyelerinin her kosulda her zaman yanlarinda olduklarini söyleyen Baskan Erdogan, “Denizlili firmalarimiz, bu yil da fuardaki ziyaretçilerin ilgi odagi. ihracattaki basarimizi bu yil daha da artirmanin yolunu açtilar” dedi.

DTO, Heimtextil 2023'E Denizli Damgasini Vurdu


Denizli Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Ugur Erdogan, beraberinde Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Katip Üyesi Denizli Milletvekili Sahin Tin, Denizli Sanayi Odasi (DSO) Baskani Selim Kasapoglu, DSO Baskan Yardimcisi ve Ecogreen Enerji Yönetim Kurulu Baskani Osman Ugurlu, Avrupa Denizlililer Dernegi Baskani Ali Inceören ve Denizli Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tasevli ile, Frankfurt Am Main Messe Fuar Alani’nda Denizlili firmalari ziyaret etti. Baskan Erdogan, Heimtextil 2023 Ev Tekstili Fuari’nda stant açan 79 firmayi yalniz birakmadi. Firma temsilcileriyle bir araya gelerek taleplerini dinleyen Erdogan ve Denizlili tekstilcilere basarilar diledi.

“Firmalarimiz, bu yil da fuarin ilgi odagi”

Baskan Erdogan, Heimtextil Fuari’nin Denizli’nin lokomotif sektörü konumundaki tekstil sektörü için büyük önem tasidigina dikkat çekti. Erdogan, “Denizli’miz, tekstildeki bilgi ve tecrübesiyle ilmek ilmek dokuyarak ürüne dönüstürdügü essiz emegini, bu yil da dünyanin en büyük fuarlarindan birinde uluslararasi pazarda alicilarin begenisine sundu. Stantlariyla Almanya’da Heimtextil 2023 Ev Tekstili Fuari’nda sehrimizi ve sektörümüzü temsil eden Denizli Ticaret Odasi üyelerimiz ile ihracatçi firmalarimizi biz de yalniz birakmadik; tek tek ziyaret ederek ürünleri hakkinda ayrintili bilgi aldik. Fuarla ilgili görüslerini de dinledik; hayirli ve ugurlu olmasini diledik. Firmalarimizin yeni yila umutla bakmalari, fuardan ve sektördeki gelismelerden yana beklentilerinin yüksek olmasi, bizleri sevindirdi. Ayrica Denizlili firmalarimizin, bu yil da fuardaki ziyaretçilerin ilgi odagi oldugunu görmekten büyük mutluluk duyduk. Buradaki tabloya bakilirsa tekstilcilerimiz stantlarindaki birbirinden güzel ürünleriyle, Denizli’nin ihracattaki basarisini bu yil daha da artirmanin yolunu açtilar” diye konustu.



“Denizli, Türkiye ekonomisine büyük katki sagliyor”

Denizli Milletvekili Sahin Tin ise Heimtextil Fuari’nda Türkiye’nin sayilari 300’ü asan firmayla yer aldigini ifade etti.

Milletvekili Tin, “Fuarin en büyük katilimci ülkelerinden biriyiz; gurur duyduk. Denizli’den 79 firmamiz var. Denizli’yi temsil eden is adamlarimiz ile ziyaretçilerimiz de buradalar. Denizli olarak, özlemle biz bu fuari bekledik. Alicilarin ve saticilarin bulustugu, kendi ürünlerini sergiledikleri önemli bir pazaryeri burasi. Türkiye’deki sanayicilerimizin, tekstilcilerimizin Avrupa’daki tedarikçilere dair pazarlarinin bu yil açilacagini düsünüyorum. Bunun da Türkiye ekonomisine olumlu bir sekilde yansiyacagini düsünüyorum” dedi.

Kaynak: İHA