Uludag Üniversitesi'nde Modern Laboratuvarlarda Güçlü Bilimsel Çalismalara Imza Atiliyor

Bursa Uludag Üniversitesi (BUÜ), kurumun sahip oldugu tüm laboratuvar altyapilarini güçlendirmeye devam ediyor. Yatirim ve destekler sayesinde her geçen gün modernlesen birimlerde görev yapan akademisyenler de güçlü bilimsel çalismalara imza atiyor.

Uludag Üniversitesi'nde Modern Laboratuvarlarda Güçlü Bilimsel Çalismalara Imza Atiliyor
BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kilavuz, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Adem Dogangün, Prof. Dr. Ferudun Yilmaz ve Prof. Dr. Irfan Kiristioglu ile birlikte Mühendislik Fakültesi bünyesinde hizmet veren tüm laboratuvarlari ziyaret etti. Fakülte Dekani Prof. Dr. Akin Burak Etemoglu ve akademisyenlerin de eslik ettigi ziyarette, devam eden çalismalar ve talepler konusunda görüs alisverisi yapildi.

Basari motivasyon gerektirir

BUÜ Mühendislik Fakültesi’ne ait tüm bölümlerdeki laboratuvarlari tek tek gezen ve görevli personel ile görüsen Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kilavuz, daha güçlü bir akademik ve bilimsel altyapinin olusturulmasi adina çalismayi sürdürdüklerini vurguladi. Fakülte yönetimleri ve akademisyenler ile siki bir iletisim agi kurduklarini aktaran Prof. Dr. Ahmet Saim Kilavuz, “Yakaladigimiz sinerji sayesinde huzurlu bir çalisma ortami olustu. Bu da akademik personelimizin kendilerini daha fazla bilimsel çalismalara yönlendirmesine vesile oluyor. Arastirma Üniversiteleri arasinda yer aliyoruz. Bu sorumluluk ile hareket etmek ve kendimizi üst seviyelerde tutabilmek için ana hedeflerimizden kopmadan çalismaya devam etmeliyiz. Akademisyenlerimize de bu anlamda elimizden gelen her türlü destegi veriyoruz. Hep birlikte çalisacak, hep birlikte Üniversitemizi hak ettigi yerlerde tutacagiz” diye konustu.

Rektör Kilavuz, yapilan ziyaretlerde akademisyen ve arastirma görevlilerinden gelen talepleri de dinledi.
Kaynak: İHA