Türkiye Gazetesi 10 Ocak'ta Çalisanlarini Unutmadi

Türkiye Gazetesi, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Gününde personellerini unutmadi ve Izmir’deki bölge çalisanlarina plaket ve çesitli hediyeler takdim etti.

Türkiye Gazetesi 10 Ocak'ta Çalisanlarini Unutmadi
10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü dolayisiyla Türkiye Gazetesi, çalisanlarina ani plaketiyle birlikte çesitli hediyeler verdi. Törende plaketleri Ihlas Pazarlama Izmir Bölge Müdürü Erhan Arslan takdim etti. Izmir’in Karsiyaka, Çamdibi, Çankaya, Hatay, Karabaglar ve Buca bürolarinda çalisanlara önce yemek ikrami yapildi; akabinde ise plaket ile birlikte çesitli hediyeler takdim edildi.

Törende konusan Ihlas Pazarlama Izmir Bölge Müdürü Erhan Arslan, “Bugün 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü, bizim de ekibimizde gazete dagitan arkadaslarimiz var. Onlarla bir araya gelip, onlarin bugününü kutlamak istedik. Kendilerine güzel hediyeler verdik ve gönüllerini hos tuttuk. Uzun yillardir beraber çalisiyoruz. Bugün de onlari unutmadan kutlamis olduk” dedi.

Türkiye Gazetesi çalisanlarini unutmadigi için Arslan’a tesekkür ettigini ifade eden Türkiye Gazetesi Izmir Koordinatörü Yüksel Güven de “Erhan Arslan Beyin bu ince düsüncesi bizleri çok mutlu etti. Kurumumuz her zaman oldugu gibi çalisanin yaninda. Bölge müdürümüz Arslan, bizim daima yol göstericimiz hem de ufkumuzu açiyor. Hiçbir zaman da desteklerini esirgemiyor” diye konustu.

Konusmalarinin ardindan tören ani fotografi çekimiyle son buldu.
Kaynak: İHA