Terör Magduru Aileler, Bin 226 Gündür HDP'nin Kapisinda Evlatlarini Istiyor

Çocuklarinin terör örgütü PKK mensuplarinca daga kaçirildigini ileri süren Diyarbakir annelerinin evlat nöbeti kararlilikla devam ediyor.

Terör Magduru Aileler, Bin 226 Gündür HDP'nin Kapisinda Evlatlarini Istiyor
3 Eylül 2019 yilinda farkli kentlerden Diyarbakir’a gelerek evlat nöbeti tutan ailelerin direnisi bin 226’nci gününde de sürüyor. 2017 Mayis ayinda çocugunu ise gönderdigini ve o günden beri kendisinden haber alamadigini ileri süren Ayten Elhaman, evladini almadan eylemi sonlandirmayacagini söyledi.

Elhaman, “Yaklasik 6 yil oldu ogluma hasretim, HDP il binasina arkadasi tarafindan getirilmis, ben oglumu HDP’den istiyorum. HDP alip oglumu PKK’ya teslim etmis. Buradan ogluma sesleniyorum Bayram, kaçip gel o zalimlerden kurtar kendini. Biliyorum kendi iradenle gitmedin seni kandirip götürdüler, bak burada güçlü devletimiz var, insallah geleceksin Allah’in izniyle devletimizin gücüyle. Ben burada seni bekliyorum, bin yilda geçse ben vaz geçmeyecegim evladimi alacagim. Evladimi daglarda kurtlara yem etmisler, oglum kaçip gel kurtar kendini. Ailecek sana hasret kaldik” dedi.

Kaynak: İHA