Manisa'da Siddetli Rüzgar Çatiyi Uçurdu

Manisa’da etkili olan kuvvetli rüzgar ve firtina çatilarin uçmasina agaçlarin da zarar görmesine neden oldu. Kentte etkisini yeni göstermeye baslayan kuvvetli rüzgarin yarina kadar devam etmesi bekleniyor.

Manisa'da Siddetli Rüzgar Çatiyi Uçurdu
Manisa’nin Sehzadeler ilçesi Akpinar Mahallesi’nde iki katli bir evin çatisi kuvvetli rüzgarin etkisiyle sokaga düserek yaklasik 30 metre sürüklendi. Sokaktaki bazi evlerin camlarinin kirilmasina sivalarin dökülmesine neden olan olayda elektrik telleri de zarar gördü. Durumun 112 Acil Çagri Merkezine bildirilmesinin ardindan olay yerine çok sayida itfaiye, polis, AFAD ve 112 ekibi sevk edildi. Sans eseri yaralananin olmadigi olayda emniyet güçleri sokagin ortasinda binaya yaslanan duran çatidan ve kopan elektrik tellerinden kimsenin zarar görmemesi için sokagi emniyet seridine alirken, çatinin kaldirilmasi ve kopan elektrik tellerinin onarilmasi için çalisma baslatildi.

Akpinar Mahallesi 236. Sokak basindaki 2 katli evlerinde oturduklari sirada büyük bir gürültü duyduklarini anlatan Sebahattin Yildiz, "Evde 20-30 kisiyiz. Büyük bir gürültü ile irkildik. O sirada evdeydik hemen itfaiyeyi ve polis ekiplerini aradim sag olsunlar hemen geldiler." dedi.

Diger görgü taniklari da çatinin büyük bir gürültüyle yaklasik 30 metre sokak boyunca sürüklendigini anlatti.
Kaynak: İHA