Kartal'da Evde Cesedi Bulunan Dilara Gültay Üsküdar'da Son Yolculuguna Ugurlandi

Kartal’da eski sevgilisi oldugu iddia edilen Mustafa Payam tarafindan, arkadasi Cansu Demirel ile birlikte öldürülen 23 yasindaki Dilara Gültay kilinan cenaze namaziyla son yolculuguna ugurlandi. Üsküdar’da gerçeklestirilen cenazeye Gültay’in ailesi ve çok sayida seveni katildi. Ayni evde ölü bulunan Cansu Demirel’in tabutuna örtüldügü gibi Dilara Gültay’in da tabutuna beyaz duvak örtüldü.

Kartal'da Evde Cesedi Bulunan Dilara Gültay Üsküdar'da Son Yolculuguna Ugurlandi


Pendik’te bir noterde katiplik yapan 23 yasindaki Dilara Gültay ile Cansu Demirel’in cansiz bedenleri, dün sabah saatlerinde Kartal Cumhuriyet Mahallesi Pelin Sokakta bulunan 4 katli apartmanin 1. katindaki bir dairede bulundu. Iki genç kadinin öldürüldügü olayin zanlisi Mustafa Payam polis tarafindan gözaltina alindi.

Olay sonrasi Istanbul Adli Tip Kurumu’nda yapilan otopsi sonrasi Gültay’in cenazesi aileye teslim edildi. Üsküdar Sakirin Camii’ne, tipki Cansu Demirel gibi beyaz duvak örtülmüs tabutla naasi getirilen Dilara Gültay’in cenazesine ailesi ve çok sayida seveni katildi.

Ailesi ve sevenleri Gültay’in cenazesinde gözyasi döktü. Gültay’in cenazesi ikindi namazi sonrasi kilinan cenaze namazinin ardindan Ümraniye Kocatape Mezarligi’na defnedildi.
Kaynak: İHA