Ilkokul Ögrencilerinden Bakan Yardimcisi Dere'ye Hem Tesekkür Hem De Talep Mektubu

Çorum’un Sungurlu ilçesinde ilkokul ögrencileri, Milli Savunma Bakan Yardimcisi Muhsin Dere’ye mektup yazarak önce tesekkür etti, sonra taleplerini teker teker siraladi.

Ilkokul Ögrencilerinden Bakan Yardimcisi Dere'ye Hem Tesekkür Hem De Talep Mektubu


Yazdiklari mektuplar ile Milli Savunma Bakan Yardimcisi Muhsin Dere’yi okullarina davet eden ögrenciler, "Bakanim sizi çok seviyoruz, yapmis oldugunuz hizmetlerden dolayi size çok tesekkür ederiz. Sungurlu’ya geldiginizde lütfen okulumuza da gelerek bizleri ziyaret edin" ifadelerini kullandi. Bakan Yardimcisi Dere’ye mektup yazan Eslem isimli ögrenci, "Sizin çok iyi bir insan oldugunuzu tüm Türkiye biliyor, Sungurlu’muz için yapmis oldugunuz hizmetlerden dolayi çok tesekkür ederiz. Sizi çok seviyoruz. Bu mektubu sizi okulumuza davet etmek için yaziyorum. Sungurlu’ya geldiginizde okulumuzu, bizleri de ziyaret ederseniz çok seviniriz, çok mutlu oluruz " dedi.



Nisa adli ögrenci ise, "Merhaba Muhsin amca, ben Sunguroglu Ilkokulu 4. sinif ögrencisiyim, memleketimiz için yapmis oldugunuz hizmetlerden dolayi çok tesekkür ederiz, annem, babam, arkadaslarim, akrabalarim, ögretmenlerim sizi hepsi de çok seviyor, iyi ki bizim Bakanimizsiniz, sadece Sungurlulular degil herkes sizinle gurur duyuyor. Sunguroglu Ilkokulu ögrencileri olarak sizden bir istegim olacak, teneffüslerde bahçede kosup oynarken her gün 4-5 arkadasimiz düsüyor, bunlarin kolu ve bacagi kaniyor, kolu ve bacagi kirilan arkadaslarimiz da oluyor. Bahçemizin zemini çok kötü hep engebeli, asfaltlar kirilmis ve çok sert. Mümkün olursa bahçemizi parke taslari ile dösetebilir misiniz? Oynayabilecegimiz düz bir zemin, düz bir alan olursa arkadaslarim da ben de teneffüslerde daha rahat, daha güvende oynamis oluruz. Muhsin amca, sizden biraz fazla sey istedigimi biliyorum ne olur kusuruma bakmayin ama istediklerimiz okulumuz ve arkadaslarimiz için insallah imkaniniz olursa benim ve arkadaslarim adina istegimizi yapabilirseniz çok çok çok mutlu oluruz. Son olarak sizi okulumuzda görmeyi çok istiyoruz, eger okulumuza gelirseniz, bizleri ziyaret ederseniz çok seviniriz." ifadelerini kullandi.

Beren adli ögrenci ise, "Sayin bakanim, memleketimize getirmis oldugunuz hizmetlerden dolayi çok tesekkür ederim. Memleketimizde sizin sayenizde bir sürü is imkani olacak, bir sürü insan çalismak için baska yerlere gitmek zorunda kalmayacak. Sizi çok seviyorum, sizi örnek aliyorum. Ben de büyüdügümde sizin gibi büyük devlet adami olmak istiyorum. Sizin gibi insanlara hizmet etmek, faydali isler yapmak istiyorum. Vatanimiza ve memleketimize hizmet etmek istiyorum. Sevgiler ve saygilar sunuyorum" dedi.



Umut adli diger bir ögrenci ise, "Sayin Bakanim, ilçemize yapacaklarinizi duyunca, haberlerden okuyunca çok sevindim ve sizinle çok gurur duydum. Size çok saygi duyuyorum. Size bir sey söyleyecegim. Bizim okulumuzun bahçesi çok tasli, arkadaslarimiz düstüklerinde yaralaniyorlar. Acaba bahçemizin düzenlenmesi için bize yardim edebilir misiniz? Eger bize de yardim edebilirseniz, bahçemizi yaptirabilirseniz inanin biz de çok mutlu oluruz. Ben de büyüdügümde insallah sizin gibi birisi olmak istiyorum. Ben de dogdugum büyüdügüm yerlere, insanlara hizmet etmek, yardim etmek istiyorum. Arkadaslarimla birlikte sizi okulumuzda görmeyi çok isterim, bizleri ziyaret ederseniz çok mutlu oluruz. Size görevinizde basarilar dilerim." seklinde konustu.



Yusuf adli bir baska ögrenci de, "Sayin bakanim, ben Sunguroglu Ilkokulu 3. sinif ögrencisiyim. Öncelikle yeni yilinizi kutlarim. Sungurlu’ya yapmis oldugunuz islerden dolayi çok mutluyuz ve gururluyuz. Ben, arkadaslarim ve ailem sizi çok seviyoruz. Sizin ne kadar dürüst ve basarili biri oldugunuzu biliyoruz. Yeni yiliniz kutlu olsun, her zaman saglikli ve huzurlu olun insallah. Bizler sizden öneriler almak istiyoruz. Islerinizin az oldugu zaman okulumuza gelip bizi ziyaret eder misiniz? Yusuf" ifadelerini dile getirdi.

Ögrenciler Bakan Yardimcisi Muhsin Dere’ye kendi yazmis olduklari mektuplari kendi elleriyle postaya vererek gönderdi.
Kaynak: İHA