Hatay Basin Cemiyeti Binasi Törenle Açildi

Hatay’in merkez ilçesi Antakya’da yerel gazete ve haber ajans muhabirlerinin üyesi oldugu Hatay Basin Cemiyeti binasi törenle hizmete açildi

Hatay Basin Cemiyeti Binasi Törenle Açildi
Ekim ayinda kurulan ve 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nde resmi açilisi gerçeklestirilen Hatay Basin Cemiyeti Yönetim Kurulu Baskani Hikmet Otuzbir amaçlarinin gazetecilik meslegi çitasini daha üst seviyelere çikarmak, gazetecilerin haklarini korumak ve Hatay’in gelisimine katki saglamak oldugunu söyledi.



Otuzbir, aktif olarak sahada görev alan gazetecilerin yer aldigi bir olusumla cemiyeti kurduklarini belirterek “Bünyemizde yerel gazete, internet medyasi sahibi ile yaygin basin il ve ilçe temsilcileri bulunmaktadir. Özellikle aktif olarak sahada görev alan gazetecilerin yer aldigi bir olusumla cemiyetimizi kurduk. Bu yola çikarken ilk düsturumuz su oldu, ortak akil, istisare ve eyleme dönüstürme mantigini kendimize siar edindik. Çünkü her arkadasimiz bizim için degerli her fikir bizim için önemli diyerek cemiyetimizi bu sekilde yasatip meslektaslarimiza daha iyi hizmet verebilmek için yolumuza kararli ve istikrarli olarak devam edecegiz” dedi.

Açilista konusan parti il baskanlari, belediye baskan vekilleri ve STK temsilcileri Hatay Basin Cemiyeti’nin Hatay’a hayirli ugurlu olmasi dileginde bulunarak, 10 Ocak Çalisan Çalisan Gazeteciler Günü’nü kutladi.
Kaynak: İHA