Gazeteciler Kahvaltida Bulustu

Agri’da görev yapan yerel ve ulusal basin mensuplari ‘10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’ münasebetiyle düzenlenen kahvalti programinda bir araya geldi.

Gazeteciler Kahvaltida Bulustu
Agri Çalisan Gazeteciler Cemiyeti tarafindan düzenlenen kahvalti programinda bulusan basin mensuplari, günün anlam ve önemine iliskin olarak kisa süreli bir toplanti gerçeklestirdi. Agri Burçin Uysal Ögretmenevi’nde düzenlenen programda konusan Agri Çalisan Gazeteciler Cemiyeti Baskani Ahmet Genç, cemiyet olarak planladiklari projeleri anlatti. Maddi ve manevi olarak zor sartlar altinda çalisan gazetecilerin emeklerinin karsiligini alamadiklarini belirten Genç, ilerleyen süreçlerde hayata geçirecekleri projeler için çalismalar yaptiklarini belirtti.

Genç yaptigi konusmada su ifadelere de yer verdi: “Gelisen teknolojinin dezavantajlarini yasayan meslek grubuna mensup oldugumuz bir gerçektir. Özellikle sosyal medyanin yayginlasmasi bu meslegi hakkiyla yapmaya çalisan biz gazetecilerin emeklerini bosa çikarabilmektedir. Bu yüzden kendimizi her anlamda gelistirmemiz ve çaga ayak uydurmamiz gerekiyor. Cemiyet olarak plânladigimiz projelerle egitimler düzenleyecegiz. Böylece kaliteli haberlerle farkimizi ortaya koyabilecegiz.”

Genç yaptigi konusmadan sonra gazetecileri kutlayarak Agri’nin dogal ve tarihi varliklarinin resmedildigi tablolar hediye etti. Hatira fotograflarinin çekilmesinin ardindan program sona erdi.
Kaynak: İHA