ESBEM 2 Günde 6 Farkli Alanda 13 Sinav Gerçeklestirdi

Eskisehir OSB tarafindan kurulan ve sanayi sektöründe mesleki yeterlilik belgesi alma zorunlulugu olan mesleklerde belgelendirme faaliyetleri yürüten ESBEM Sinav ve Belgelendirme Merkezinde, sanayi kuruluslarinin çalisanlarini belgelendirmek amaciyla 2 günde 6 farkli alanda 13 yazili ve uygulamali sinav gerçeklestirdi.

ESBEM 2 Günde 6 Farkli Alanda 13 Sinav Gerçeklestirdi
Metal, makine, ulastirma-lojistik ve plastik-kimya olmak üzere; 4 ana sektör, 13 meslek dalinda Eskisehir’deki tek ve yetkili kurum olarak belgelendirme faaliyetleri yürüten ESBEM Sinav ve Belgelendirme Merkezi sanayideki çalisanlarin mesleki bilgi kalitesinin arttirilmasina katki saglamaya devam ediyor. Uzman kadrosuyla Eskisehir ve bölge sanayisi için hizli çözümler üreten ve önemli çalismalara imza atan merkez 2 günde 6 farkli alanda 13 yazili ve uygulamali sinav gerçeklestirerek zor bir basariya imza atti.

Eskisehir OSB Yönetim Kurulu Üyesi ve ESBEM A.S. Baskan Vekili Yavuz Ayva, Eskisehir’in tek yetkili firmasi olarak sanayicilerin taleplerine hizli sekilde cevap verdiklerini aktararak, “Sanayicilerimizin hizli ve güvenilir sekilde hizmet almalarini saglamak adina Eskisehir OSB bünyesinde faaliyet gösteren merkezimiz, Eskisehir’deki tek yetkili firma olan olarak uzman kadrosuyla çok kisa sürede önemli çalismalara imza atti. Sanayicimizin büyük takdirini kazandik. Bunu da geçtigimiz yillarda yogun sekilde yapmis oldugu belgelendirme çalismalariyla da ispat ettik. Merkezimiz geçtigimiz hafta bölgemizde faaliyet gösteren farkli firmalarda iki günde köprülü vinç (seviye 3), endüstriyel tasimacilik ve transpalet (seviye 3), direnç nokta kaynak ayarcisi (seviye 4-seviye 3), Endüstriyel tasimacilik-forklift (seviye 3), Metal levha isleme operatörü (seviye 4), NC/CNC operatörü (seviye 3) alanlarinda toplam 13 yazili ve uygulamali sinav gerçeklestirdik. Belgelendirme merkezleri genel olarak kisa sürede bir ya da iki sinav gerçeklestirebilirken, ESBEM olarak iki günde fakli firmalarda toplam 13 sinav yaparak bir zoru basardik. Ekibimizi üstün gayretlerinden dolayi tebrik ediyor, ayrica bize güvenen ve bizi tercih eden sanayicilerimize tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.

ESBEM Baskan Vekili Ayva, 7 gün 24 saat Eskisehir sanayisinin hizmetinde olmaya devam edeceklerini belirterek, “Eskisehir’in yerli firmasi olan, sanayi kuruluslarin mesleki yeterlilik ihtiyaçlarini karsilayan merkezimiz uzman kadrosu ile hafta içi ve hafta sonu gözetmeden 7/24, Eskisehir sanayisinin yaninda ve hizmetinde yer almaya devam edecek” ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA