Bilgi Evleri'nde Yeni Dönem Basliyor

Osmangazi Belediyesi’nin en önemli sosyal projelerinden olan Bilgi Evleri, birbirinden farkli egitim programiyla yüzlerce ögrenciye hizmet veriyor. Uzman egitmenler esliginde gerçeklesecek ikinci dönem atölye çalismalari, 6 Subat Pazartesi günü baslayacak.

Bilgi Evleri'nde Yeni Dönem Basliyor
Osmangazi Belediyesi tarafindan “Gelecegi Sansa Birakmiyoruz” düsüncesiyle hayata geçirilen Bilgi Evleri’nde, çocuk ve gençlerin egitimine destek veriliyor. Hüdavendigar ve Emek Bilgi Evi’nde egitim gören yüzlerce ögrenci, özgüveni yüksek bireyler olarak sevgiyle yarinlara hazirlaniyor. Akil zekâ oyunlari, gitar, ney, resim, drama, tiyatro egitimleriyle hizmet veren merkez, zengin kütüphanesi ve ders çalisma salonlariyla da dikkat çekiyor.

Sosyal hayatin gelisimine katki saglayarak kültürel faaliyet alanlari olusturan Bilgi Evleri’nin kis dönemi boyunca ögrencileri bekledigini söyleyen Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, “Bizler, gelecegimizin teminati güçlü Türkiye’mizin mimari olacak çocuk ve gençlerimizin gelisimine katki saglayacak projeler ortaya koyuyoruz. Evlatlarimizin daha iyi egitim almalari için elimizden geleni yapiyoruz. Bilgi Evleri’nden faydalanmak isteyen 2 ile 8’nci sinif arasi ögrencilerimiz, 16-28 Ocak tarihleri arasinda merkezlerimize basvuru yapabilir. Vaktini degerli geçirmek isteyen herkesi davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA