Baskan Oktay Gazetecileri Unutmadi

10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü dolayisiyla basin mensuplari ile bir araya gelen Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay, “Yapilan çalismalarda, etkinliklerde her zaman bizim sesimiz oldunuz, bizim halkimiza ulasmamiza vesile oldunuz. Hepinize tesekkür ediyorum” dedi.

Baskan Oktay Gazetecileri Unutmadi


Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü dolayisiyla ilçede görev yapan basin mensuplari ile bir araya geldi. Gazetecileri kahvaltida agirlayan Belediye Baskani Oktay, gazeteciligin toplum için çok önemli bir görevi yerine getirdigini belirterek, “Biliyoruz ki zor sartlarda görev yapiyorsunuz. Bizler elimizden geldigi oranda sizlerin olmaya özen gösteriyoruz. Yapilan çalismalarda, etkinliklerde her zaman bizim sesimiz oldunuz, bizim halkimiza ulasmamiza vesile oldunuz. Bu anlamda ben hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum. Marmaris’te tüm yasadigimiz hiçbirimizin elinde olmayan nedenlerden kaynakli olumsuzluklara ragmen genel olarak birlikteligi yakaladigimizi söyleyebilirim. Bizler yerel yönetimler olarak elestirilere her zaman açik olduk. Bundan sonra da idare anlayisimiz bu sekilde olacaktir” diye konustu.



“Güzel islere imza atacagiz”

Marmaris’in son yillarda birçok olumsuz durumlara maruz kaldigini belirten Oktay, “Marmaris’e dair umutlarimiz daha da yüksek. 2023 yaz sezonuyla ilgili gelen bilgiler oldukça olumlu yönde. Güzel bir sezon bizi bekliyor. Bu ay içinde yeni belediye binasinin insaatina baslanacagini ve 1 yil içinde tamamlamayi öngördüklerini ifade eden Oktay, “Hem yeralti otoparki hem de kongre merkeziyle ilgili ihale sürecine basladik. Turunç, Selimiye çok amaçli salonlarin yapimi devam ediyor. Birçok farkli alanda yol çalismalarimiz ve Çetibeli’nde meydan çalismasi sürüyor. Yakin zamanda Çamli’da bir spor salonuna baslayacagiz. Güzel islere hep birlikte imza atacagiz” diye konustu.

Sohbet havasinda geçen kahvaltinin sonunda toplu halde fotograf çektirildi.
Kaynak: İHA