Seri Katil Koca Üç Esini De Öldürdü

Manisa’da daha önce iki esini de öldüren sahis, cezaevinden çiktiktan sonra dini nikahli üçüncü esini öldürmekten tutuklandi. Metruk bir binaya gömülen kadinin yakinlari, “Bu adam disarida olursa cinayetler tekerrür edecek” diyerek duruma tepki gösterdi.

Seri Katil Koca Üç Esini De Öldürdü
Manisa’nin Saruhanli ilçesinde polis ekipleri, bir kadinin cesedinin Istasyon Mahallesi’ndeki metruk bir binanin girisine gömüldügü ihbarini aldi. Yapilan arastirmada, 48 yasindaki Mutlu Menekse’nin cansiz bedenine ulasildi. Basinda darp izi bulunan ve öldürüldügü anlasilan kadinin cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Izmir Adli Tip Kurumuna gönderildi. Olay sonrasi kadinin dini nikahli esi Necati A. gözaltina alindi. Ifade islemleri sonrasi adliyeye sevk edilen süpheli tutuklanirken, sahsin sorgusunda suçlamalari kabul etmedigi ögrenildi. Necati A.’nin 1984 yilinda ilk esi Emine A.’yi biçaklayarak, cezaevinden tahliye olduktan sonra da 2003 yilinda ikinci esi Fatma A.’yi ütüyle yakarak öldürdügü ortaya çikti. Sahsin 2 yil önce Covid-19 tedbirleri nedeniyle sartli tahliye edildigi, yaklasik 1 aydir da Mutlu Menekse ile dini nikahli olarak yasadigi ögrenildi. Teshis için Izmir Adli Tip Kurumuna gelen Menekse’nin kizi ve yakinlari duruma tepki gösterdi.

"Eger çikarsa yine can yakar"

Mutlu Menekse’nin damadi Ismail Bangir, “Bu adam bir kere cinayet islemis, iki kere cinayet islemis, bu da üçüncüsü. Bu tip adamlarin disari birakilmamasi gerekir. Demek ki bu adam disarida olursa cinayetler tekerrür edecek. Adamin ifadelerini de duyduk. Sahis, cinayeti kendisinin islemedigini söylüyor. Isten eve geldiginde kayinvalidemi buldugunu, daha önce iki cinayeti oldugu için bu olayi da kendisi yapti sanirlar diye korktugunu belirtiyor. Sonra kizini kayinvalidemi gömmeleri için zorlamis. Kizi babasiyla kayinvalidemi gömdükten sonra korkup karakola ifade vermis. Kamera kayitlarinda da el arabasi ile kayinvalidemi götürüp defnettikleri görülüyormus. Bu tür insanlar disarida olursa kimse güvende olmaz. Biz bu davanin arkasini birakmayacagiz. Hak ettigi cezayi almali. Eger çikarsa yine can yakacaktir" dedi.

Mutlu Menekse’nin cenazesinin yarin Afyonkarahisar’da Ataköy Merkez Camii’nde öglen namazini müteakip kilinacak cenaze namazi sonrasi defnedilecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA