Is Kadini Ulug'dan Ögrencilere Egitim Seti

Adanali is kadini Handan Karay Ulug, Adana’nin dar gelirli bölgelerindeki 3 okula binlerce egitim ve kirtasiye seti yardiminda bulundu.

Is Kadini Ulug'dan Ögrencilere Egitim Seti
Handan Karay Insaat ve Karay Beton’un sahibi olan Handan Karay Ulug, Adana’nin göç alan ve dar gelirli mahallelerindeki okullarda ögrencilerle bulusarak, egitim seti ve kirtasiye seti yardiminda bulundu.

Adana’nin Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi’nde egitim ögretim yapan 80. Yil Ilkögretim Okulu’nu ziyaret eden is kadini Handan Karay Ulug, okul müdürü Metin Altunkaynak ile görüserek, ögrenciler hakkinda bilgi aldi. Okul müdürü Altunkaynak, 2700 ögrencilerinin bulundugunu ve okullarinda egitim ögretim gören ögrenci ailelerinin genelinin göçle kente gelen dar gelirli ailelerden olustugunu belirtti.

Is kadini Handan Karay Ulug’un ögrencilere gösterdigi ilgi ve yardimdan dolayi memnuniyetini ifade eden Metin Altunkaynak, "Ögrencilerimizin ailelerinin geneli insaatlarda çalisiyor. Insaatlar durdugunda, aileler ekmege muhtaç kaliyorlar. Dolayisi ile egitim ögretim ihtiyaçlarini da karsilayamiyorlar. Sizin gibi degerli hayirseverlerin yardimiyla, ögrencilerimizin kirtasiye ihtiyaçlarini karsilamaya çalisiyoruz. Degerli katkilariniz için çok tesekkür ederiz" dedi.

Ajans Bilge’nin organize ettigi etkinlikte, okul müdürü Metin Altunkaynak ve is kadini Handan Karay Ulug, Ajans Bilge’nin sahibi Bilge Canbaz, sinif ögretmenleriyle birlikte, ögrencilere egitim ve kirtasiye seti dagitti.

Kaynak: İHA