Bursa Sagopa Kajmer'e El Verdi

Türkiye’nin öncü rap sanatçilarindan biri olan Sagopa Kajmer, Kültürpark Açikhava sahnesinde müzikseverlerle bir araya geldi. Yas siniri olmayan konsere ebeveyni ile birlikte gelen minik hayraninin her sarkisina eslik ederek el uzatmasi üzerine ünlü rapçi tokalasarak minik hayranini mutlu etti.

Bursa Sagopa Kajmer'e El Verdi
Ünlü rap sarkicisi Sagopa Kajmer, Kültürpark Açikhava sahnesinde Bursali dinleyicileriyle bulustu. ’Neyse’, ’Vazgeçtim Inan’ ve ’Istisnalar Kaideyi Bozmaz’ gibi sevilen sarkilarini seslendiren Kajmer, hayranlarina unutulmaz bir gece yasatti.

Küçük büyük her kesimin hayrani oldugu ünlü rapçi Sagopa Kajmer’e sevenleri ulasmak için çaba sarf ettiler. Güvenlik güçlerinin bir olumsuzluga karsi dikkatli ve tedbirli olmalari konserin keyifli ve sorunsuz bir sekilde gerçeklesmesini sagladi. Yas siniri olmayan konserde ebeveyni ile birlikte gelen minik hayraninin, Sagopa Kajmer’in her sarkisina eslik etmesi seyirciler kadar ünlü rapçinin de dikkatini çekerek kendisiyle yakindan ilgilendi.

Bergen’i unutma

Türk müziginin önemli isimlerinden Bergen’in ‘Sen Affetsen Ben Affetmem’ sarkisina yaptigi düet parçayi Bursali dinleyicileri ile birlikte seslendirirken seyirciler alkislari ve isliklariyla sarkiya eslik etti.

Sahneye havlular uçustu

Sagopa Kajmer, sevilen sarkilarindan ‘Istisnalar Kaideyi Bozmaz’ sarkisinin bir bölümünde ‘Hanginiz bu piste havlu atti?’ dedigi anda sahneye dinleyiciler havlulari firlatti. Sagopa Kajmer konserlerinde bir gelenek haline gelen bu durum, dinleyiciler için begeni ile karsilandi.

Yaklasik 2 saat sahnede kalan Sagopa Kajmer’in sarkilarina hayranlari hep bir agizdan eslik etti.
Kaynak: İHA