Bakan Kurum Duyurdu

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, Atatürk Havalimani Fuar alaninda düzenlenen Konya Tanitim Günlerinde yaptigi konusmada, “Konya’miza tam 11 bin 390 konutluk ev yapmaya hazir arsamizi da ilk etapta hemserilerimizin hizmetine sunuyoruz” dedi.

Bakan Kurum Duyurdu
Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, Atatürk Havalimani Fuar alaninda bu yil 7’ncisi düzenlenen Konya Tanitim Günleri etkinliginin açilis programina katildi.

Konya’ya özgü lezzetlerin 4 gün boyunca tanitilacagi Konya Tanitim Günleri, protokol üyelerinin kurdele kesimiyle basladi.



“KONYA’MIZA TAM 11 BIN 390 KONUTLUK EV YAPMAYA HAZIR ARSAMIZI DA ILK ETAPTA HEMSERILERIMIZIN HIZMETINE SUNUYORUZ”

Konya Tanitim Günlerinin açilisinda konusan Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, “Cumhurbaskanimiz sayin Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde toplamda 500 bin sosyal konutu müjdelendi. Arsa ve isyerleriyle 800 bin bagimsiz birimin çalismalarini baslattik. Dün itibariyle de sayin cumhurbaskanimiz bizlere altyapisi tamamlanarak milletimize sundugumuz arsa sayisini 1 milyona çikarma talimati verdiler. Insallah hizli bir sekilde TOKI’mizle, milli emlak genel müdürlügümüzle, belediyelerimizle, bakanligimizla birlikte yogun mesaimizi arsalarimizi olusturmak suretiyle harcayacagiz. Müjdesini de yine konutlarda oldugu gibi cumhurbaskanimiz milletimize verecekler. Bu kapsamda da Konya’mizda 7 bin 655 konut projesi yapiyoruz. Konya’nin merkezinde 500 tane de sanayi isyeri kazandiriyoruz. Konya’miza tam 11 bin 390 konutluk ev yapmaya hazir arsamizi da ilk etapta hemserilerimizin hizmetine sunuyoruz. Konya’da bu gün itibariyle basvurular 120 bin olmustur” dedi.

(Emre Baba - IHA)
Kaynak: İHA