Seyyar Dövizci Cinayeti

Antalya’nin Kemer ilçesinde seyyar dövizcilik yapan sahis, otomobilinin içinde bogazi kesilmis sekilde ölü bulundu. Sahsin üzerinde yüklü miktarda döviz oldugu belirtildi.

Seyyar Dövizci Cinayeti
Olay saat 10.30 sirasinda Kemer ilçesi Beldibi Mahallesi D-400 Karayolu Antalya istikametinde yol kenarinda meydana geldi. Yol kenarinda park halindeki 07 K 7720 plakali otomobilin soför koltugunda kanlar içindeki bir kisiyi gören vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbarla olay yerine jandarma ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglikçilar yaptigi kontrolde bogazi kesilen kisinin hayatini kaybettigini belirledi. Yapilan incelemede sahsin Kemer ilçesinde seyyar dövizcilik yapan 45 yasinda evli ve 3 çocuk babasi Ramazan Karanfil oldugu belirlendi. Savcilik ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalismasinin ardindan Karanfil’in cenazesi Kemer Devlet Hastanesi morguna kaldirildi. Araç içerisinde bulunan bir miktar dövize ise jandarma ekipler tarafindan incelemeye alindi. Karanfil’in gözlügünün aracin gögüs bölümünde, kontak anahtarinin ise takili oldugu görülürken, arka bölümde ise su siselerinin oldugu gözlemlendi. Jandarma Olay Yeri inceleme ekipleri araç üzerinde detayli inceleme yapti. Araç otoparka çekilirken, jandarma dövizleri alip kaçan süpheli yada süphelileri yakalamak için çalisma baslatti.

Öte yandan çevresinde sevilen bir insan olan Ramazan Karanfil’in yüklü miktarda dövizle gezdigi ve arayan kisilerin yanina giderek döviz bozdugu ögrenildi.

"Seyyar dövizciydi"

Ramazan Karanfil’i taniyan Yakup Kömürcü, “Kendi halinde isinde gücünde çok iyi bir insandi. Seyyar döviz isiyle ugrasiyordu. Kim ararsa gidiyordu, dolasiyordu. Ariyorsunuz dövizim var diyorsunuz yarim saat bir saate o sekilde randevu veriyordu, geliyordu. Aranan her yere gidiyordu. Tahminimce yine bu sekilde birisi aramis bilen birisi, tanidik biri yapmis olabilir. Insanin aklina her sey geliyor. Bogazinin biçakla kesildigini duydum” dedi.

Kaynak: İHA