Karatas'tan Miting Tesekkürü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Il Baskani Naim Karatas, “25 Eylül Erzurum’da bir milat olmustur. Cumhur Ittifaki’nin ruhu Erzurum’da coskuya dönüsmüs ve aziz milletimiz mesajini vermistir” dedi.

Karatas'tan Miting Tesekkürü
MHP Erzurum Il Baskani Naim Karatas, “Adayimiz Belli, Kararimiz Net” temasiyla baslatilan açik hava toplantilarinin Erzurum etabini hakli bir gururla geride biraktiklarini söyledi.

Genel Baskan Devlet Bahçeli’nin katilimiyla Erzurum’da gerçeklestirilen mitingin dosta güven, düsmana korku saldigini ifade eden Baskan Karatas, “Bundan 99 yil önce Erzurum’da kongreyi toplayan ruh ve Cumhuriyet’in temellerini atan iradeyle Cumhur Ittifaki’nin tasidigi ruh aynidir. Iste Istasyon Meydani’nda bu ruh yeniden canlanmis, dalga dalga büyüyen bir coskuya dönüsmüstür. Meydani hinca hinç dolduran gönül ve dava arkadaslarimizin hepsine ayri ayri tesekkür ediyorum. Cumhur Ittifakina gönül vermis olan hemsehrilerimi muhabbetle, samimiyetle ve hürmetle selamliyorum” ifadelerini kullandi.

Zilleti ve illeti bertaraf ettik

“Liderimiz Erzurum’dan öyle güzel mesajlar verdi ki, ne kadar ser cephesi varsa, üzerine düsen payi aldi” diyen MHP Erzurum Il Baskani Naim Karatas; “25 Eylül Pazar günü miting alanina dolduran her bir Ülküdasim, Cumhur Ittifakina gönül vermis her bir dava arkadasim, hemsehrim ve vatandasim, aslinda birlikte Türkiye oldugumuzun mesajini verdi. Istasyon Meydani dile geldi, hakikati konustu, zilleti tepeledi, ülkenin basina musallat olmaya çalisan her türlü illeti bertaraf etti. O gün Erzurum’da yapilan sadece bir miting degildi. O gün Erzurum’da olusan atmosfer, milli dirlik, birlik ve beraberligimizin ete kemige bürünmüs haliydi. Orada yasanan cosku, ülkemizin aydinlik yarinlarina uzanan yoldu. Hamdolsun o yolda kol kola yürüyor, el ele veriyor, birbirimiz den güç aliyor ve Türkiye’nin yarinlarina çökmek isteyen karanlik zihniyetlerle mücadele ediyoruz” diye konustu.

“Mitingimize katilim saglayan her bir yürege ne kadar tesekkür etsek azdir” diyen Karatas, “Biz milli durusumun geregini yaptik ve safimizi gösterdik. Liderimize Allah uzun ömürler versin, günümüzde yasananlari o kadar net bir biçimde anlatti ki, sevkimiz artti, mücadele gücümüz artti. Bu manada teskilatlarimiza, ocaklarimiza, partili vatandaslarimiza ve Cumhur Ittifaki’nin paydasi olan herkese sükranlarimi sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA