Istanbul'da Konya Günleri Düzenlenecek

Konya Büyüksehir Belediyesi tarafindan 29 Eylül-2 Ekim tarihleri arasinda Istanbul’da “Konya Günleri” düzenlenecek.

Istanbul'da Konya Günleri Düzenlenecek
Konya Büyüksehir Belediyesinin Istanbul Atatürk Havalimaninda gerçeklestirecegi “Konya Günleri” için hazirliklarini tamamladi. Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, 29 Eylül-2 Ekim tarihleri arasinda gerçeklestirilecek etkinlikle Konya’nin somut ve soyut bütün güzelliklerini Konya sevdalilari ile bulusturmak ve hemsehrilik hukukunu gelistirmek istediklerini belirtti.

Baskan Altay, “Konyamizin ilçeleri ile kültürel zenginlikleri, tarihi dokusu ve yöresel lezzetlerinin tanitilacagi Konya Günleri’ne Büyüksehir Belediyemizle birlikte; ilçe belediyelerimiz, kamu kuruluslarimiz, gida sektöründen Konyali esnaflarimiz, sanayi firmalarimiz, üniversitelerimiz, oda ve birliklerimiz katilim saglayacak. Program dahilinde hem yetiskinlere hem de çocuklara yönelik birçok aktivite planladik. Dört gün boyunca basta Konyali hemsehrilerimiz olmak üzere Istanbul’da yasayan herkese sehrimizin güzelliklerini yasatmaya çalisacagiz. Tüm hazirliklarimizi tamamladik. Atatürk Havalimaninda düzenleyecegimiz etkinligimize herkesi davet ediyorum” dedi.

Atatürk Havalimani Bakirköy Kaymakamligi yaninda düzenlenecek Istanbul Konya Günlerinin açilisi 29 Eylül Persembe günü saat 17.00’de yapilacak. Etkinlik 2 Ekim Pazar aksamina kadar 11.00-22.00 saatleri arasinda gezilebilecek.
Kaynak: İHA