Gercüs'te Gönüllü Gençler Çevre Temizligi Yapti

Batman’in Gercüs ilçesine bagli Akyar köyünde ikamet eden gençler gönüllü olarak köyün temizligini yapti.

Gercüs'te Gönüllü Gençler Çevre Temizligi Yapti
Gercüs’ün Akyar köyünde bulunan gönüllü gençler, köy muhtari ile birlikte ellerine çuval alarak köyde bulunan çöpleri temizleyerek gönülleri fethetti.

Akyar Köy Muhtari Osman Gülen, "Allah razi olsun gençlerimizden. Gönüllü olarak Cuma günleri köyün içinde bulunan çöpleri temizliyorlar biz de onlarla birlikte topluyoruz çöpleri. Devletimizin bize verdigi imkanlar dogrultusunda tabi ki de temizligi yapiyoruz. Gönüllü olarak yapiyoruz. Haftanin bir gününde çöplerimizi topluyoruz gençlerimizle özellikle de Cuma günleri toplamaktayiz. Biz de her zaman onlara destek oluyoruz" dedi.

Mehmet Sah Avci ise, "Köyün gençleri olarak toplandik ve köyümüzün sorunlarina el atalim dedik. Bugün de çöp toplama ile basladik. Köy muhtarimiz da bu konuda bizleri destekliyor ve bize yardimci oluyor. Gercüs Kaymakamimiz da bize çöp konteyneri verdi. Bize yardimci oluyorlar bu konuda biz de köyümüz için elimizden geleni yapiyoruz. Sadece çöp konteynerlerimiz ve biraz temizlik malzememiz eksiktir, en kisa zamanda onlari da temin edecegiz insallah" diye konustu.

Kaynak: İHA