Gençler Için Egitmen Alinacak

Malatya’daki yurt müdürlüklerinde ve gençlik müdürlüklerinde hizmet verecek gençlerin egitsel, sosyal, sportif ve kültürel alanda gelisimine katki sunmak amaciyla disaridan basvurular ile ek ders ücreti karsiliginda bazi branslar da egitmen alimlari yapilacak.

Gençler Için Egitmen Alinacak
Basvurular sahsen, Gençlik ve Spor il Müdürlügü binasinda egitsel, sosyal kültürel subesi birimine 29 Eylül - 5 Ekim tarihleri arasinda yapilacak. Yüksek ögrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda kalan ögrencilere egitim verecek egitmen ihtiyaci duyulan branslari söyle belirtildi:

“Manevi Rehber/Danisman(Bayan)- Üniversitelerin Ilahiyat Fakültesi/Din Kültürü ögretmenligi mezunu olmak, manevi rehberlik/danismanlik sertifikasi olanlar öncelikli olup, sertifikasi olmayan ilgili bölüm mezunlari da basvuru yapabilecek. Ingilizce Egitmeni- Ingilizce ögretmenligi/Ingiliz Dili ve Edebiyati mezunu olmak. Almanca Egitmeni- Almanca ögretmenligi/Alman Dili ve edebiyati mezunu olmak, Bahçe Bitkileri yetistiriciligi- Ilgili bölüm mezunu olmak veya ziraat fakültesi mezunu olmak sarti araniyor.”

Sözü edilen branslara alinacak olan ögretmenlerle ilgili ayrintili bilgi Malatya Gençlik ve Spor Müdürlügü web sitesinden alinabilecek.
Kaynak: İHA