Baskan Vidinlioglu'ndan Seçim Açiklamasi

Kastamonu Belediye Baskani Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioglu, "Allah’in izniyle 2023 hem Sayin Cumhurbaskanimizin tekrar seçildigi yil olacak hem de Cumhur Ittifakinin çok güçlü bir sekilde Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil edildigi bir seçim olacak” dedi.

Baskan Vidinlioglu'ndan Seçim Açiklamasi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Baskani Devlet Bahçeli’nin talimatlariyla düzenlenen “Adim Adim 2023; Ilçe Ilçe Anlatma ve Aydinlatma” toplantisi, Kastamonu’nun Tosya ilçesinde gerçeklestirildi.

Toplantiya MHP Konya Milletvekili Esin Kara, MHP MYK Üyesi Çagri Aci, MHP MYK Üyesi Yüksel Aydin, Kastamonu Belediye Baskani Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioglu, MHP Il Baskani Emin Çinar, Tosya Belediye Baskani Volkan Kavakligil, MHP Tosya Ilçe Baskani Suat Mazlamaçci, ilçe belediye baskanlari, sivil toplum kuruluslari, köy ve mahalle muhtarlari ile vatandaslar katildi.

Toplantida konusan Kastamonu Belediye Baskani Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioglu, muhalefetin olusturdugu altili masayi sert ifadelerle elestirdi.

Baskan Vidinlioglu, Cumhur Ittifaki’nin 2023 yilinda gerçeklestirilecek olan seçimlerde tarih yazacagini vurguladi.

“15 Temmuz gecesini düsünelim. Milletin evlatlarina milletin silahlarini çevirenler, milletin evlatlarina hiç zerre sikilmadan, utanmadan kursun sikanlar oldu. Iste bu serden hayir dogdu. O gecenin sabahinda Cumhur Ittifaki olustu. Sayin Genel Baskanimiz, Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey sabaha kadar genel merkezimizde bütün isiklar yanar vaziyette mesru hükümetin yaninda oldugunu söylemistir. Hepimiz de meydanlara indik. Iste o aksamin böyle bir hayirli neticesi oldu. Daha öncesinde de cennet mekan Basbugumuz Alparslan Türkes zamaninda 1991 yilinda ’Kutsal Ittifak’ denen Milliyetçi Çalisma Partisi’nin, Refah Partisi’nin ve Islahatçi Demokrasi Partisinin bir araya geldigi bir ittifak olmustu. Ittifakin o zamanki ismi ’Kutsal Ittifak’ti. Yüzde 16’dan biraz fazla oy alarak 60’dan fazla milletvekili çikarmisti. Bitti mi bu isler ondan sonra? Hemen seçim sonuçlari açiklanir açiklanmaz isler basladi ve bizim içimizden bir gurup ayrildi gitti. Simdi de hesap kitap hala devam ediyor. Yapilan hesabi kitabi bosa çikarmak için buradayiz. O hesap yapanlara elbette verecek bir dersimiz var. Onlara söyleyecek bir sözümüz var. Sizin hesabiniz varsa bizim hesabimiz çok daha kavi. Allah’in izniyle 2023 hem Sayin Cumhurbaskanimizin tekrar seçildigi yil olacak hem de Cumhur Ittifakinin çok güçlü bir sekilde Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil edildigi bir seçim olacak” dedi.

Altili masanin altinda görünmeyen HDP’nin oldugunu ve bunun unutulmamasinin gerektigini belirten Baskan Vidinlioglu, “Bir de karsimizdakilere bakin. Temel amca ile Kiliçdaroglu bir arada. Adam bu durumu rüyasinda görse hayra yormaz. Bizden ayrilip gidenler ise AK Parti’den ayrilip gidenlerin pesine takildilar. Yahu bu nasil bir ittifaktir. 6 tane benzemez bir araya nasil gelir? Masanin altinda ise göstermedikleri HDP var. Sizde zerre utanma ve zerre sikilma yok mu? Siz sagin oyu ile solu iktidar yapmak için mi bir araya geldiniz? Devlete ve millete kursun sikan teröristlerle nasil isbirligi yapacaksiniz? O basinizi yastiga koydugunuz zaman nasil uyuyabileceksiniz? Yarin mahserde o Resulün yüzüne nasil bakacaksiniz? O sehitlerimizin yüzüne nasil bakacaksiniz? Hiç mi vicdaniniz sizlamayacak? Hiç mi utanma duygunuz kalmadi sizin? Bu sebeple bizim basarmaktan baska çaremiz yok. Vallahi de billahi de basaracagiz, basaracagiz, basaracagiz. Her seye ragmen ve her seye inat basaracagiz. Allah’in izniyle Kastamonu’da hem Cumhur ittifakinin adayi Sayin Cumhurbaskanimizi tekrardan seçecegiz. Bir ayagi eksik kalan milletvekilini de insallah Kastamonu’da tamamlayacagiz. Cumhur Ittifaki Kastamonu’da 3-0 olacak. Bundan hiç süphem yok. Bize düsen bir sey var. Kapi kapi dolasarak konusulanlari iletin. Bu topraklarin mayasi saglamdir. Benim arkadasimin babasi CHP Tasköprü ilçe baskaniydi. Kendisi de haciydi. Ne bu CHP eski CHP ne de bunlar eski siyasi partilere benzemiyorlar. Bunlarin kökleri disarida. Bunlar hayra is yapmiyorlar. Bütün kafalari sadece serre çalisiyor. Ipleri baskalarinin elinde. Bu sebeple bize düsen ayaklari bu topraklara basan, bu topraklarin çocuklarina sahip çikmaktir. Etrafimizdaki insanlara bu olanlar iyi anlatmamiz gerekiyor. Varligimiz Türk varligina armagan olsun. Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene” diye konustu.

Kaynak: İHA